Apple zrejme ukončí tento rok predaj iPodu classic a iPodu shuffle

S blížiacim sa podujatím, na ktorom sa okrem predstavenia nového iPhonu očakáva aj odhalenie nových iPodov, sa na povrch opäť dostali správy o možnom zrušení iPodu classic a najnovšie aj iPodu shuffle. Ak máte záujem o iPod shuffle alebo classic, podľa zdrojov stránok TUAW by ste sa mali poponáhľať. Apple údajne tento rok plánuje ukončiť ich predaj. Podobné špekulácie sa už v minulosti objavili, no vtedy ešte CEO Steve Jobs v e-maili reagoval, že žiadne také plány Apple nemá. Popri iPhone, iPade a Macoch podiel iPodov na predajoch spoločnosti neustále klesá, a preto je možné, že už im nebude venovaná až taká pozornosť. V prípade, že by z ponuky vypadol shuffle a classic, všetky iZariadenia by disponovali flash pamäťou a dotykovou obrazovkou. Možno práve o toto Applu ide a možno budú nahradené modernejšími verziami.

iPod shuffle bude možno už čoskoro minulosťou, rovnako aj iPod classic. Zdroj: Digital Trends

komentárov
  1. nad tym nech ani nerozmyslaju :) mal som kazdy shuffle a je to nejake moje hobby vzdy ked vyjde novy shuffle kupit si ho, popocuvat a potom darovat niekomu z rodiny

    0
    0
  2. tento macblog je asi zaťažený proti ipodu classic. :)

    sú údaje, že classic stále patrí medzi žiadané prístroje, lebo dokáže absorbovať 160gb hudby, čo je 20x viac ako touch za rovnaku cenu.

    0
    0
  3. Neviem ale kúpil som si Classic pred 2 týždani z USA a musím ho len odporučiť,síce nemám plných 160GB ale dá sa to využiť ešte aj ako HDD tak neviem čo sa niekomu nepáči na tom…

    0
    0
  4. Tož kurňa nežartujte! Ak by sa pretal robiť Classic tak si rýchlo kúpim 3 do zásoby. Ďobkací diplej je mi na dve veci. Chcem len niečo do svojho dockingu s veľkou kapacitou ako doplnok k rádiu a gramofónu.

    0
    0
  5. iPod bol revolučný, ale dnes na tom už veľa nového nevymyslia a je z toho obyčajná empétrojka. Ľudí čo si to kúpia by sa určite našlo aj dnes, ale otázka je, či chce Apple predávať takýto produkt. Dnes sa chvália iPadmi a nad iPodom dnes už nikto nehíka.

    0
    0
  6. Alex tiez mam niekedy ten pocit. iPod classic je uplne ina kava . Predvcerom som mal jeden kamaratov doma kvoli nejakym data mco mi na nom doniesol (tiez uzitocna vec) a nahodou na neho natrafil spoluziak a pyta sa :”waw 80gb a taky maly… to je nejaka novinka? aky je pekny a jednoduchy…”prosto 3 ci 4 rocny stroj… Stale zije a dufam ze aj zit bude :)

    0
    0
  7. Zrusit iPod Classic? To je dost odvazne tvrdenie. Aj v dnesnom svete supermodernych ultratenkych a ultradokonalych mp3 prehravacov ma stale svoje miesto. Pochybujem, ze odstrihnu svoj bestseller.

    0
    0
  8. bol by som zasadne proti, mam ten svoj uz skoro dva roky (160gb) a neviem si ho vynachvalit, dokonaly stroj pre mna…v iPhone hudby nemam, mam len v Classicu, plus filmy, dokovaciu stanicu do telky a pustam si ci uz filmy alebo hudbu, v aute tiez len napojim do docku a pocuvam…nie, zrusenie by rozhodne nebolo idealne

    0
    0
  9. Konecne nejaky rumor aj k iPodom, ten iFón ich uplne zatienil…ak neprekvapia fonom, dufam ze ohuria novymi iPodmi.
    Ja tipujem integrovanie wifi a nakup priamo z iPodu s vyuzitim iCloud…

    Classic by mohli dat na flash, spravit z neho nieco ako nano 5g len so 160GB pamatou a megavydrzou baterky :D To by sa klasici az tak nenastvali :) aj tak im ide len o objem dat a clickwheel ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.