Nový Apple hardvér najskôr po vydaní Mac OS X Lion, Up-To-Date program

Ak čakáte na nové MacBooky Air alebo Mac mini, ktoré okrem iného určite prinesú aj nové rozhranie Thunderbolt, zrejme si budete musieť počkať ešte o niečo dlhšie. Podľa zdrojov stránok AppleInsider totiž Apple zdržiava vydanie nového hardvéru až do sprístupnenia novej generácie operačného systému Mac OS X Lion, ktoré je ohlásené na júl (presný dátum zatiaľ nepoznáme). Dôvodom má byť snaha zabezpečiť používateľom najvyšší komfort a kvalitu – to je možné len s predinštalovanou finálnou verziou Mac OS X Lion. Ak si však teraz kúpite nový iMac alebo MacBook Pro, ktoré už Thunderbolt majú, nemusíte sa obávať, že by ste museli za Mac OS X Lion cez Mac App Store zaplatiť 30 USD. Lion Up-To-Date program totiž zaručuje všetkým, ktorí si kúpili Mac od 6. júna 2011 (vrátane), že pre nich bude aktualizácia bezplatná.

Mac OS X Lion
komentárov
  1. Aleksandra: Čo je také ťažké pochopiť na vete “Lion Up-To-Date program totiž zaručuje všetkým, ktorí si kúpili Mac od 6. júna 2011 (vrátane), že pre nich bude aktualizácia bezplatná.”?

    0
    0
  2. to Aleksandra:
    …ty nevies citat?
    “Lion Up-To-Date program totiž zaručuje všetkým, ktorí si kúpili Mac od 6. júna 2011 (vrátane), že pre nich bude aktualizácia bezplatná.”

    0
    0
  3. aleksandra.. dobrý fór :). ja som si iMac kúpil 30. 5. 2011 a ak si článok prečítaš ešteraz a PORIADNE, tak zistíš, že: “Lion Up-To-Date program totiž zaručuje všetkým, ktorí si kúpili Mac od 6. júna 2011 (vrátane), že pre nich bude aktualizácia bezplatná”.

    0
    0
  4. Tiez by ma zaujimalo, ako funguje ten bezplatny update. Vcera mi dosiel Mac Pro a som z toho uplne nateseny, ale to asi z kazdeho noveho systemu. Zatial to postupne objavujem a vrtam sa v tom a paci sa mi to. Ale kvoli praci budem potrebovat Windows, takze sa chystam na bootcamp a zistujem veci okolo toho.

    0
    0
  5. MW: tipujem, ze na strankach Apple zadas seriove cislo svojho Maca a mailom (alebo rovno na stranke) obdrzis Redeem code, teda kod ako byva na darcekovych iTunes certifikatoch. Ten len v App Store zadas a stahujes.

    Inak to asi byt ani nemoze :)

    0
    0
  6. Ja si myslim, ze v Mac-och kupenych po 6.6.2011 uz bude OS tak nastaveny, ze to cez appstore pojde jednoducho a zadarmo k stiahnutiu. Ved filozofia Apple je jednoduchost. :)

    0
    0
  7. tak toto je velmi dobra sprava pre mna :) bez toho aby som vedel, ze sa nejaky OS Lion pripravuje som si tuto sobotu (25.6.2011) kupil svoj prvy Apple notebook v super akcii co bola v NAY – ked ste sa dvaja dohodli tak ste mohli kupit MacBook Pro 13.3 za necelych 750 EUR notebook co stoji oficialne 1199 EUR a este vam vratili na klubovu kartu 3% z nakupu (ak mate vyssiu tak aj viac) za ktoru ste si mohli dokupit nejake to prislusenstvo :) No a teraz citam, ze usetrim dalsich 30 EUR …uz len dufat, ze to naozaj tak bude

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.