Nové Mac mini a Mac Pro už v posledný júlový alebo prvý augustový týždeň

Redaktor Brian Tong zo stránok CNET tvrdí, že podľa jeho dôveryhodných zdrojov uvidíme novú generáciu počítačov Mac mini a Mac Pro už počas posledného júlového, prípadne prvého augustového týždňa. Nemá síce k dispozícii žiadne podrobnosti o konfigurácii, no určite sa môžeme tešiť na Sandy Bridge a Thunderbolt. Brianove predpovede sa ukázali byť správnymi už v minulosti, kedy predpovedal aktualizovanie iMacov na posledný aprílový, prípadne prvý májový týždeň. Nové iMacy sa skutočne do amerických predajní dostali cez prvý májový týždeň. Brian Tong o nových Mac mini a Mac Pro informoval rovnako ako predtým cez Twitter.

Brian Tong Twitter
komentárov
  1. U Mac Pro tomu moc neverim. 2p Xeony se Sandy Bridge architekturou maji vyjit az zacatkem 2012. Leda ze by Apple rezignovalo na viceprocesorove Macy Pro.

    0
    0
  2. To je odhad za vsetky drobne, .. ten termin by vedel odhadnut kazdy, kedze novy Mac OS ma vyjst v juli. A podla predchadzajucich info nove mac nemaju byt pred uvedenim noveho Mac OS. Takze ked rovno vyjde posledny julovy tyzden Mac OS, tak potom bude uvedeny HW. Velmo tazke na odhad :)

    0
    0
  3. Tym Mac Pro velmi neverim, kedze sa vzdy pouzivali dvojprocesorove systemy a dnes jedinym dostupnym 8-jadrovym cipom je Xeon X6650 na pomerne nizkej frekvencii.

    0
    0
  4. Jaro: preco si potom neinformoval svet o tejto sprave Ty ;) Kazdopadne aktualizacie tych ci onych pocitacov od Apple je mozne predpokladat z istej pravidelnosti, kedy sa i tu pisu clanky o tom, ze sa v ten a ten mesiac rok co rok aktualizuje konkretny model Mac-u, iPodu, iPhonu…

    Urcite daju do Mac mini nejaky turbo i500-600 procesor, 500gb disk a co ja viem co este, aby z toho spravili masinu, co by bola skoda… Nakolko sa postupne mina segmentu pre ktory bola vytvorena… Ako novy ku Apple by som dal sotva 700€ za nieco co ma porovnatelny vykon s macbookom, ktory ma naproti tomu niekolko dalsich vyhod

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.