MacBook Air tvoril podľa analytikov takmer polovicu predaných notebookov od Apple

Notebooky novej generácie, ako Apple najnovšie MacBooky Air nazval, sa podľa analytikov tešia obrovskej popularite. Jeho predaje prekonali očakávania a mali by tvoriť približne 40 % všetkých predaných notebookov od Apple. Posledný kalendárny štvrťrok 2010 predal Apple 2,9 milióna MacBookov, viac ako 1,1 milióna z nich boli MacBooky Air. Momentálne však záujem o MacBooky Air mierne klesá, no k tomu, aby Apple dosiahol rekordné počty predaných notebookov aj v tomto štvrťroku, môžu pomôcť aj nedávno predstavené MacBooky Pro.

MacBook Air
komentárov
  1. ja ho mám od novembra, denne ho otváram a zatváram x-krát a stalo sa mi len raz, že sa neprebral. myslím že funguje spoľahlivo a to sa pripája raz cez wifi, inokedy cez BT a nikdy to neodpájam…

    0
    0
  2. na apple ma tak trosku fascinuje, ze niekedy pushuje nove produkty ako uzasne, magicke a neviem co a potom iba tak “mimochodom” nieco updatuje a je to uzasne. jasne, mbair mal vlastny keynote atd, ale nebol to nejaky pushovany projekt, dokonca by som povedal ze to bolo take hobby od applu, vediac ze prva generacia az taka superuspesna nebola.

    ale ta je prec a sucasna je uzasna, dokonca tak ze by som zanu vymenil svoj niekolkonasobne rychlejsi MBpro. nielen pozersky kvoli designu, ale hlavne funkcne, neustale mat na ramene aj taky pomerne subtilny MBpro je celkom otrava. a ked sa tam veci tocia a je to take tazsie tak clovek sa o to ovela viac boji no a mobilita je skoro ta tam… kdezto air je na tom mobilitou ako iPad, spoluziak ho ma a iba ticho zavidim (uistujem sa iba v dusi ze urcite bude nadavat jak chora vrana ked bude chciet rendrovat). dalsia generacia uz bude mozno vykonovo stacit aj na profesionalnejsie programy a potom niet o com

    0
    0
  3. peter: aj ja ho mam a mne to ten problem robi. Pochybujem, ze si kupil vsetky macbook air ty (1,1 miliona macbookov air), ale tento problem sa dost horlivo prebera aj na fore na applackej stranke. To mi pride ako frfluci slovaci o tom, ze ziadne globalne oteplovanie neexistuje, ked v zime je zima, ale neuvedomuju si, ze Slovensko nie je cely svet.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.