iPhone 5 – výroba začne v júli, k zákazníkom sa dostane najskôr v septembri

Podľa zdrojov Reuters by mala výroba budúcej generácie Apple telefónu, iPhone 5, začať v júli. Dodávanie by začalo v septembri, čo je v súlade s predošlými špekuláciami. Zároveň informujú aj o ďalších vlastnostiach novej generácie. Dizajn by mal byť veľmi podobný iPhonu 4, no prinesie rýchlejší procesor. Tým bude takmer určite procesor Apple A5, ktorý nájdeme aj v iPade 2.

komentárov
  1. Vyborna sprava pre JB pre ipad2. Konecne nebudu musiet otalat. Ked sa zacne vyroba niekedy v juni-juli tak uz nebude hrozit, zeby tie exploity ktore maju pre iPAD2 pre procesor A5 by boli v procesore pre iPhone5 zaplatane.

    0
    0
  2. a Keď sa začne vyrábať v júli tak kedy ho stihnú odprezentovať. Veď po minulé roky keď uvádzali nové iPhony výroba už bežala (musia na tej prezentácii mať nejaké kusy aby si to ľudia mohli ochytať) Ak sa v Amerike spustí výroba v júli tak predaj najskôr október (aj to ťažko) čiže na Slovensku tak december-január. Treba sa s tým zmieriť. Aj Apple môže zmenť svoj cyklus updateovania produktov.

    0
    0
  3. stefankelner: No vždy sa výroba začala ešte pred tým ako novú generáciu iPhonu predstavili na WWDC. Takže ak sa začne výroba v júli tak predstaviť novú generáciu stihnú najskôr tak v septembri. Takže keď sa začne predávať v USA začiatkom októbra tak na Slovensko by sa dostal tak december – január. Podľa mňa by sa už všetci mali zmieriť s tým že
    iPhone 5 bude s meškaním pár mesiacov.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.