iPad 3 s Retina displejom už začiatkom roku 2012

Najnovšie sa k zdrojom potvrdzujúcim vydanie iPadu 3 začiatkom roku 2012 prídáva aj známy The Wall Street Journal. Apple v súčasnosti pracuje s dodávateľmi súčiastok a výrobcami v Ázii na testovacej výrobe iPadu 3. Ten by mal opäť získať náskok nad konkurenciou a okrem výkonnejšieho hardvéru sa môžeme tešiť najmä na Retina displej, ktorý bude mať namiesto aktuálneho rozlíšenia v iPade 2, 1024 × 768, dvojnásobne vyššie rozlíšenie, 2048 × 1536. Cieľom dodávateľov je zvýšiť produkciu nových iPadov vo štvrtom štvrťroku 2011 pred oficiálnym odhalením v roku 2012 natoľko, aby bol minimalizovaný problém s nedostatočnými skladovými zásobami.

Čo od iPadu 3 očakávate vy?

komentárov
  1. Nič. Iba sa pýtam, že načo je ľuďom toľko novej techniky. Už skoro nevieme normálne žiť a normálne sa rozprávať. Som spokojným užívateľom MacBookPRO a mám Apple a ich pohľad na technologický svet rád.
    Bol by som ale radšej, aby namiesto nových technických zhýralostí a skvelých štatistík, že aký sme úžasný a bohatý, sa všetci na čele s najhodnotnejšou firmou sveta zamysleli a využili svoj kapitál na vzdelávanie (a nakŕmenie) tých, čo nevedia čítať a písať. Budem zvedavý, že koľko patentov nový iPad poruší. Alebo potrebujeme ešte jasnejší super hyper retina display nato, aby sme konečne videli tie deti a polovičku zotročeného sveta v krásnej grafike na webe?
    Aby sme sa my mohli tešiť z “retiny” musí nejaké dieťa obetovať svoje detstvo a makať na ryžovom poli, aby sa ľudia pracujúci za pásom mohli najesť a ešte efektívnejšie skladať nové iPady. A všetci sa mohli tváriť šťastne a spokojne. Veď nové iPady vlastne budú skladať roboty. Aké skvelé a ľudské.

    0
    0
  2. Mohli by trocha predlzit intervaly novych produktov – kazdy rok novy model, myslim ze je to prilis rychle. Ipad 2 este nevychladol a uz je tu ipad3…

    0
    0
  3. _jaro1
    Pekna mysienka ale vies keby mal kazdy co do ust kazdy by sa mal faj na svete by neboli vojny hlad chudoba a podobne bolo by nas tu asi vela a ako ustrazis tolkych ludi ?? nijako ! hierarchia v ludskej spolocnosti existuje !! vezmi si len rozdiel medzi stredoskolskym a vyskoskolskym vzdelanim a … a vdaka tejto hierarchiji sa dari ako tak udrziavat ludstvo ako tak pokope :) chudoba hlad … to vsetko su nastroje :) ale inac tesim sa na ipad 3 apple je apple a moj svet je v jablku :D

    0
    0
  4. Já bych přivítal přidání klasického mini USB, aby se to dalo nabíjet i nouzově jiným než originál kabelem a větší uvolnění restrikcí pro vývoj. A určitě lepší fotoaparát vzadu.

    To _jaro: To myslíte vážně? Proč by se technologická firma měla najednou věnovat charitě? Od toho jsou snad jiní specialisté? A kolik měsíčně přispíváte vy na tyto činnosti? Bohatství které má Evropa, USA, Kanada, nebo Japonsko, Chile či Jižní Korea jim spadlo z nebe nebo to byl dar od strýčka? Všichni si to museli vydřít a získat to prací. Proč asi jinde je hlad a bída? Když dáme dalších 100 miliard Euro Somálsku, tak se tam něco zlepší? Oni nebudou vyhlížet další humanitární letadla a střílet se navzájem, místo aby se živili. Nebo stejná pomoc bude účinná v Pákistánu nebo Indii? Není náhodou pomalejší vývoj v Indii než v Číně způsoben jejich kastovním životem, kterého se nechtějí zbavit.

    0
    0
  5. Metal, “Bohatství které má Evropa, USA, Kanada, nebo Japonsko, Chile či Jižní Korea jim spadlo z nebe nebo to byl dar od strýčka? Všichni si to museli vydřít a získat to prací.”

    Európa, USA? Ja sa len spýtam kto mal najviac kolónií a kto bol najväčším kolonialistom, kto boli ďalší kolonialisti? I ja by som bol finančne a technologicky niekde inde keby som si ukradol zem, bohatstvo a troška sa ešte posnažím v iných veciach.

    Ale koniec koncov, to že sme vyspelí, bohatí, ešte neznamená že sme šťastní…

    0
    0
  6. Ano, vaše poslední věta je velmi pravdivá a v současné Evropě velmi aktuální. Snad si to začne uvědomovat více lidí.

    Ale jinak trvám na svém tvrzení ohledně práce, dřiny a intelektuálního umu naší civilizace. To netvrdím ze sobectví, ale z důvodu, že historie a staré příběhy mě zajímají. Určitě máte pravdu, ohledně drancování kolonií nebo válečno-loupežných výprav našich předků. Ale to je jen menší část našeho bohatství. Drtivá většina musela být vymyšlena, vyrobena a ohlídána. Nevím, zda jste byl někdy v pozici zaměstnavatele, já ano a proto vím jaká dřina a nervy, je ukočírovat pár lidí. A co teprve kolonii, aby se nerozpadla, vzkvétala a rozvíjela. I s vědomím zločinů a bezpráví, tak jaký pokrok udělala samotná Afrika nebo Indie či Latinská Amerika před a po příchodu Evropanů.

    Na druhou stranu, když si Evropané hráli ještě na nočníku, tak Číňané vybudovali vyspělou a kultivovanou a technicky zdatnou civilizaci. Klobouk dolů, ale pak díky změnám v Evropě přišla průmyslová revoluce, a Čína nám to musí natřít znova, po reinkarnaci. Ale zase prací a vědomostmi.

    0
    0
  7. Tazka ale zato zaujimava tema. Kazdy clovek s troskou socialneho citenia si tieto otazky musel polozit. Casto prave ludia co maju dostatok s tym zacnu najviac – bono, gates a spol. Jednotlivci ale vela nezvladnu, tiez tie nesystematicke almuzny su nanic. To, ze niekde umieraju ludia od hladu a niekde sa ludia nudia a vyhadzuju miliardy na zabavu je kazdopadne chore. Mame schopnoti aj prostriedky na to zmenit to, len sme sebecki, ignoranti a alibisti. Kazdy z nas o tom vie a akceptuje to. To je prote fakt.

    Sme stale v stredoveku, hi-tech stredovek, kde za prachy si znicime aj vlastny domov, Zem. To je tiez fakt.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.