iPad 2 v Colbert Report – známy komik nemôže spať ani jesť kým nebude mať svoj iPad 2

Najnovšie si iPad 2, ktorý sa má v USA začať predávať už zajtra, zobral na mušku známy komik Stephen Colbert vo svojej šou The Colbert Report. V očakávaní iPadu 2 už nie je schopný spať ani jesť. Podľa jeho slov by mu Apple mohol poslať jeden iPad 2 cez televízor, určite už takou technológiou disponuje. A čo hovorí na nový, rýchlejší Apple A5 procesor? „Nespustí Flash 9× rýchlejšie!“ Nakoniec kritizuje pôvodný iPad, ktorý už považuje za starý a pomalý.

komentárov
  1. Včera som updatoval na IPad na 4.3 a zatiaľ len pozitíva, všetko ide trochu rýchlejšie, takze mi nepripadá “starý” IPad pomaly….

    0
    0
  2. kokos starý ipad a este pomalý!!!! ja ipad nemam A STRASNE CHCEM AJ KED PRVE GENERACIU iphone 4 mam a podla mna je super moj otec ma 3g a podla neho je stale super (mimochodomn aj podla mna) debilna amerika rok stara vec a uz je zlaaaa svine narvate peniazmi ktore nevedia ka mcih investovat tak ich bezvyznamne napchaju do ipadu2 ked ma uplne vpohode ipad 1 (ale toto som videl aj u nas na slovensku znameho spoluiziak si pred 2 mesiacmi kupil ipad a teraz ho predal aby si kupil ipad2 )

    0
    0
  3. hehe…vtipne…vystihol to :D …mam apple rad ale niektory ludia su az moc nadrzany z nich a hlavne potom niesu objektivny …ako tu v niektorych clankoch ;)

    0
    0
  4. to pepo: nejak moc si rozčulil :D píšeš jak 10 ročný mimochodom.
    a čo, tak si robí srandu, niekto sa aspoň pobaví,,, ja si myslím,že iPad je v pohode, aj tak som sa zasmial na tom :))

    0
    0
  5. to s tým flashom je podarená ironická poznámka. Áno, toto je skutočne vtipné video a PEPO – on si uťahuje presne z tých američanov, ktorí sa zajtra pohrnú to obchodov, len aby mali nový device, silnejšiu grafiku, 2jadrový procesor – pritom na nom budú robiť stále to isté a rozdiel oproti ipadu 1 takmer ani nespozorujú. Neboj sa, tí rozumnejší si nechajú iPad dva kým slúži a nepredajú ho pod cenu. Ale vďaka tým, čo chcú akútne dvojku sa bazárové jednotky dostanú aj k ľuďom, čo si ich nemohli dovoliť. :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.