iPad 2 sa tento týždeň dostane do 12 ďalších krajín, Slovensko zatiaľ obchádza

Okrem bieleho iPhonu 4 Apple oznámil aj rozšírenie dostupnosti druhej generácie iPadu do dvanástich nových krajín. Novými krajinami, kde bude iPad 2 dostupný, sú tieto: Japonsko, Hong Kong, Kórea, Singapúr, India, Izrael, Macao, Malajzia, Filipíny, Singapúr, Južná Afrika, Turecko a Spojené arabské emiráty. Čítate správne, zatiaľ čo v Českej republike, Rakúsku, Maďarsku a Poľsku je iPad 2 v predaji už od spustenia medzinárodného predaja, na Slovensko sa nedostane ani v tejto vlne rozširovania dostupnosti. Viac sa o iPade 2 môžete dozvedieť v našej podrobnej recenzii.

komentárov
  1. Ta pani politici, vidzice kdze ste nas za tote roky dosikuvali. Bardzo vam dzenkujeme a zabudnice, ze pojdzem estik k volebnej urne.

    0
    0
  2. na oficiálnej stránke apple.com píšu že tento piatok ide do ďalších 25 KRAJÍN a nie do 12… tak potom tomu nerozumiem buď tu je to fail alebo apple.com zavádza

    0
    0
  3. Smutne, velmi smutne. Podla Apple asi Slovensko lezi niekde v Juhocinskom mori, lebo inak si neviem vysvetlit podla akeho kluca Apple urcuje co kedy, a kde predavat. Samozrejme ze viem, ze Slovensko nie je super velmoc, ale predsa len je porovnatelne s Rakuskom, Ceskom ci Madarskom. Ze by opat lobby?

    0
    0
  4. Mate (Macblog) nejaku moznost, ako z Applu “vypacit” oficialnu odpoved, “PRECO?”?
    Mame tu majstrovstva v hokeji, urcite nas zaregistrovali aj na Infinity loope v Kalifornii. Vam ako magazinu venovanemu produktom ich firmy, by mohli dat nejake stanovisko. Skuste sa ich spytat, preco nas takto obchadzaju – ci uz iPadom, iTunesom, alebo aj tou slovencinou (cestinou) v Mac OS. A ked nie oficioalnou cestou, tak skuste toho Jobsa… ktovie, mozno bude mat dobry den a odpise Vam.

    0
    0
  5. den: Jediné, co Apple přesvědčí, jsou obvykle finanční výsledky. Spočítají si, kolik by uvedení něčeho na příslušný trh stálo a jaké budou předpokládané výnosy (a teď nemluvím jen o prodeji iPadů/iPhonů ale i o následném prodeji příslušenství nebo softwaru v App Storu). Pokud je iPadů stále ještě omezené množství, tak se vyplatí prodávat ho v zemích, kde jim z jednoho prodaného přístroje vyplynou větší zisky (příslušná data mají zcela jistě v Applu k dispozici). To jestli ví, kde daná země je, nebo jestli je tam MS v nějakém sportu s tím vůbec nesouvisí.

    0
    0
  6. Sme jeden veľký prd! Slováci sú Slovákmi iba keď sa darí v hokeji, “ochrana” pred Maďarmi ale to je tak všetko. Sme najúbohejší národ, jeden druhému aj chorobu závidíme. Primitívna post-komunistická krajina, ktorá nemá na to aby sa tu predával iPad. hahaha Však oni dobre vedia prečo! Načo podporovať viac ako 5 miliónovú hŕstku chudákov. Kto chce už dávno má iPad a nebude čakať, kým mu ho Apple prinesie pod nos! Za to im to v CA nestojí! Praha, Budapešť, Viedeň to všetci poznajú a rešpektujú. Ak by aspoň jeden z Vás čo sa tu sťažujete vycestoval niekam ďalej ako za najbližší kopec, tak by ste vedeli, že o našom Slovensku nikto ani len nepočul! Kto má čo to v hlave a zažil niečo viac ako ten cirkus čo tu máme tak vie o čom píšem.
    Prajem príjemný večer :)

    0
    0
  7. Ja som uz znechuteny z toho, ako Apple kasle na Slovensko. Neviem preco je v obchodoch plno iPadov prvej generacie, ked sa oficialne ani na Slovensku nepredava a omylom si ho moze kupit niekto, kto si chce kupit iPad2. Nech nam daju taku moznost ako rakusanom, ze si ho objednam a mam ho do dvoch tyzdnov. Kupovat v zahranici problem neriesi, lebo Apple bude nadalej ignorovat Slovensko a predaje nebude ratat do cisel za Slovensko. Uz som z toho taky sklamany, ze ak ho nekupim do konca maja, tak cakam na iPad 3.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.