iOS 5.1 prinesie nové pozadia pre iPad (3?)

Vývojári už majú k dispozícii betaverziu iOS 5.1 pre iPad. Popri testovaní zistili, že táto verzia okrem iného prinesie aj nové pozadia pre iPad. V iPhone verzii iOS 5.1 tieto pozadia zatiaľ nie sú. Nové pozadia sú podobné tým v OS X Lion a je možné, že ich Apple plánuje predstaviť až s iPadom 3. Na internete sa už totiž objavujú prvé správy o súčiastkach iPadu 3 a blíži sa aj čas, kedy Apple zvykne predstavovať novú generáciu iPadu. Prvý iPad prišiel v apríli 2010, druhý v marci 2011.

Možno práve toto bude štandardné pozadie iPadu 3. Zdroj: 9to5Mac.com

Nové pozadia z iOS 5.1 vrátane odkazov na verzie v plnom rozlíšení nájdete v pokračovaní článku.

Zdroj: 9to5Mac.com

Ktoré z nových pozadí sa vám páči najviac?

komentárov
  1. Prepacte mi tento koment ale zacina to by trapne , ze nove pozadia ? Co je na tom take super ? Keby Apple bola chranena dielna tak sa necudujem . Ale clanok o pozadi a pritom sa nejedna o TO POZADIE .
    Myslim si ze je to cela na POZADIE.

    PS: pre vsetkych ……. , mac pouzivam viac ako 10r

    0
    0
  2. To ze mas Mac viac ako 10 rokov ta neopravnuje rozhodovat o tom co bude Macblog publikovat.
    100 ludi, 100 chuti, mne to pride zaujimave a verim ze aj mnohym inym.

    0
    0
  3. Ja si myslim ze sprava o novych pozadiach je relativne v pohode, aj ked na druhej strane suhlasim s Lubom a vobec by ma neprekvapilo, ak nabuduce prebehne svetovymi mediami informacia o tom, ze v budove Apple umyli okna alebo vymenilili vratnika… Myslim si ze Apple mania zacina byt precenovana a pravdupovediac mna osobne zacina unavovat. Miesto toho, aby clovek nasiel relevatne udaje ktore maju zmysel a pomozu mu napr. v spravnom rozhodnuti ohladom softveru, chyb, moznosti a pod., tak cita o obrazkoch, novych puzdrach a pod. A to nie len na tomto blogu, ale (najma) na svetovych blogoch, ktore sa v podstate vzajomne kopiruju.

    0
    0
  4. tym asi chcel len povedat ze nieje prvoplanovy Mac hater. takych je na forach coraz viac a naozaj to clovek pomaly musi zmienit vsade aby bol brany serioznejsie.

    btw z tohto clanku som sa nedozvedel preco by mali byt akurat pre iPad 3. maju retina rozlisenie? inu proporciu? neviem. podla tychto informacii to kludne mozu byt nove pozadia pre stare iPady (tak sa tato novinka prezentovala na jednom zahranicnom blogu)

    0
    0
  5. O kazdej novej aktualizacii operacneho systemu by mal Macblog pisat, to je podla mna nespochybnitelne. A ak jedinou novinkou, ktora stoji za rec, su nove pozadia, tak za to uz Macblog nemoze …

    0
    0
  6. Ja som rád že Macblog o tomto píše. Podľa mňa je to súčasť aktualizácie a preto to určite zmysel má. Tým, ktorým sa to nepáči to nemusia čítať.

    0
    0
  7. Super! Nech vyvojari radsej badaju nad bateriou pre iPhone 4S,
    preto ze mna uz unavuje nosit v chrbtovom kosi bateriu s auta.
    Vydrz baterie je max. 2 dni a to pri 4-5 tich hovoroch za den. O tom
    by sa tu malo nieco pisat a bombardovat, ze pre co je to tak. Myslim si, ze ked niet stazovatela, tak niet opravy.
    Pekny den!

    0
    0
  8. mali by konecne spravit pohyblive pozadia ci animacie, dazd ktory prsi sneh ktory snezi, staticke pozadie rozvirenej vody je o nicom

    0
    0
  9. Myslím, že ste vôbec nepochopili zmysel tohoto článku. Ale ani sa nečudujem, keďže autor článku zabudol uviesť hádam tú najdôležitejšiu vec – rozlíšenie pozadí. Nové pozadia potrvdzujú dvojnásobné rozlíšenie displejov nových iPadov 3.
    Tento článok nevyužil potenciál tejto skutočnosti, ale úmysel bol veľmi dobrý.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.