Životopis Steva Jobsa sa zrejme dočká rozšírenia

Dátum vydania životopisu Steva Jobsa sa po jeho smrti rýchlo presunul zo začiatku roku 2012 na november a neskôr na október. Aj keď autor, Walter Isaacson, aj vydavateľstvo sa bránili, že kniha už bola v skutočnosti dávno napísaná a chýba len posledná kapitola, týkajúca sa jeho smrti, všetkým bolo jasné, že za tým sú aj peniaze. Záujem o knihu exponenciálne vzrástol a vydavateľstvo muselo túto príležitosť využiť.

Tak či onak, najnovšie vyjadrenia Waltera Isaacsona naznačujú, že v budúcnosti môžeme očakávať vydanie rozšírenej verzie. Do úvahy prichádzajú dve možnosti. Buď pôjde o rozšírenú verziu obsahujúcu doplňujúce komentáre, alebo pribudne dodatok popisujúci okolnosti týkajúce sa jeho smrti.

komentárov
  1. Už som skoro na konci knihy, je super. Ak by bolo nejaké rozšírenie či už fotky, alebo ďalšie informácie bol by som rád.. Len nech to nedoplnia do obsahu aktuálnej.

    0
    0
  2. update knihy bude vychadzat zrovno iOS-u :D, daroval som si na jeziska zatial poslednu verziu, a kym ju precitam bude dalsia?! ach tie prachy…

    0
    0
  3. Netreba za tým hľadať nič iné ako tvrdý biznis a nechutný hyenizmus.
    Knihu možno rovno vydávať s rovnakou periodicitou ako konkurencia svoje mobilné zariadenia na báze platformy Android spolu s patetickými prívlastkami v podobe názvov tej-ktorej verzie. Dekadencia ľudskej rasy.

    0
    0
  4. … aby som nezabudol. Môžu z toho spraviť rovno koncepciu ako knižná séria od J.K. Rowlingovej. Pripomínam, že “Harry Potter” má “iba” sedem zväzkov. Uvidíme koľko bude mať “Steve Jobs”. :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.