Infinity Blade 2 – ako vyzerá 7x lepšia grafika?

Hlavným ťahákom iPhone 4S je vyšší výkon a výkonnejší hardvér. Počas jeho predstavovania to bolo prezentované aj riaditeľom herného štúdia Epic Games, ktorý odhalil pripravovanú hru pre iPhone 4S – Infinity Blade 2. Už prvá časť tejto hry bola často používaná ako ukážka toho, čo dokáže hardvér iOS zariadení. Druhá časť v tomto posolstve pokračuje a má nám ukázať, čo dokáže 7× rýchlejší grafický výkon iPhonu 4S. Aj keď Infinity Blade dokázal ohúriť, ako máte možnosť vidieť, dvojka je ešte oveľa ďalej. Môžu za to efekty odrazov a tieňov, nechýbajú ani detaily ako rybky plávajúce v jazierku.

V pokračovaní článku uvidíte aj trailer na hru. Náplň hry však zostane nezmenená, aj naďalej bude vašou úlohou bojovať s obrovskými netvormi. Infinity Blade 2 bude exkluzívne iba pre iOS. Ako povedal Mike Capps, riaditeľ Epic Games: „Takto bude (Infinity Blade 2) vyzerať len na iPhone 4S. Prečo? Pretože je úžasný.“ Takmer určite ale môžeme očakávať aj verziu pre iPad, vynechané nebudú zrejme ani staršie iPhony, aj keď na nich hra nebude mať tak vyšperkovanú grafiku. Dátum vydania bol stanovený na 1. decembra, takže stihne vianočné obdobie, kedy budú predaje najvyššie, keďže si iOS zariadenia nájde pod stromčekom mnoho nových šťastlivcov. iPhone 4S bude od 28. októbra dostupný aj na Slovensku a v Česku, takže si túto hru budeme môcť zahrať aj my.

Trailer

komentárov
  1. neviem ako vy ale podla mna to bude na iPhone 4 aj tak uzasne. Ved hardvér 4-ky podla mna ma este rezervu vykonu takze nemydlim ze v tom bude daky extra rozdiel.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť