Hotel Plaza poskytuje všetkým ubytovaným iPad

iPad je všade. Platí to najmä na západe, kde vás už iPad neprekvapí ani v predajniach automobilov, reštauráciách alebo parlamente. Najnovšie sa iPad objavuje aj v hoteloch. Jedným z prvých je The Plaza Hotel v New Yorku, ktorý poskytuje iPady všetkým ubytovaným. Prostredníctvom tabletu od Apple tak môžu objednávať rôzne služby ako napríklad upratovanie, no nechýba ani ovládanie funkcií izby ako klimatizácia, svetlá a podobne. Na Slovensku tento proces istotne ešte chvíľu potrvá. Ak ste sa s iPadmi stretli už aj v našich firmách, neváhajte a podeľte sa o vaše skúsenosti s ostatnými v diskusii pod článkom.

iPad v hoteli Plaza
komentáre
  1. celkom by ma zaujimal sposob akym je riesene to ovladanie funkcií izby (klimatizácia, svetlá a ..). Bolo by zaujimave mat podobnu vymozenost doma :) ..

    0
    0
  2. K dispozici je samozřejmě hodně vědět o tom. Myslím, že jste udělali něco dobrého body funkce také. Pokračovat v práci, skvělá práce!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.