Logo Google na oslavu narodenín Jula Verna reaguje na pohyb iOS zariadení a MacBookov

Najobľúbenejší internetový vyhľadávač tématicky prispôsobil svoje logo na oslavu narodenín Jula Verna (8.2.1828 – 24.3.1905) v duchu jeho slávnej ponorky. Ak vlastníte niektoré z iOS zariadení (iPhone, iPod touch, iPad), určite si logo prezrite aj na nich. Logo bude reagovať na informácie, ktoré získava z akcelerometra zariadenia, teda na jeho pohyb, ktorý ovplyvní výhľad. Pre zobrazenie tohto loga však potrebujete navštíviť klasickú verziu prehľadávača Google, mobilná verzia interaktívne logo nezobrazuje. Čo je však ešte nezvyčajnejšie je, že ak si stránky Google s interaktívnym logom otvoríte v internetovom prehliadači Google Chrome pre Mac, logo bude reagovať na pohyby vášho MacBooku. To je možné vďaka zabudovaným senzorom, ktoré chránia pevné disky pred pádmi notebooku.

Google Jules Verne logo
komentárov
  1. Je to asi tapne ale mne to logo nezobrazuje ani na iPhone ani na macbooku o interaktivite tym padom nieje ani rec. Dajte link kde je tato sranda.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.