Facebook aktualizoval aplikáciu pre iPhone, verzia pre iPad stále chýba

Napriek očakávaniam sa ani do najnovšej verzie iOS aplikácie Facebooku (3.5) nedostala podpora iPadu. Majitelia iPhonov a iPodov touch sa však môžu tešiť lepšej kontrole toho, s kým a čo zdieľajú. Boli pridané možnosti označiť priateľov a miesta v príspevkoch, zdieľanie externých linkov z internetového zobrazenia, nový dizajn profilu a skupinových stien. Okrem toho opravuje rôzne chyby a prináša niekoľko zlepšení, ktoré zaručujú vyšší výkon a stabilitu aplikácie. Aktualizáciu na verziu 3.5 stiahnete šťandardne cez App Store, ak ešte Facebook na iPhone alebo iPode touch nemáte, môžete si ho zadarmo stiahnuť tu. Na iPad verziu si zrejme ešte nejaký ten piatok musíme počkať.

komentárov
  1. …nato aka je facebook velka (bohata) firma je az hanba ze doteraz neurobila podporu pre iPad! Tak aj tieto “opravy” ktore pribudli su reakciou na google+, kde tieto pridane funkcie su uz od zaciatku.

    0
    0
  2. nie ze by mi nejako velmi chybala verzia pre ipad, ale asi to bude straaasne narocne pre “cukrovu horu” dat ju do app store…

    0
    0
  3. No jo. Čo už. Chlapci sa vyznamenali. Aplikačka má pár možností a nevšimnúť si na hlavnej ploche 2 rovnaké ikonky vedľa seba, veľké ako hrom… :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.