Jesenný balíček MacUpdate – 11 aplikácií pre Mac za 49,99 USD

MacUpdate opäť prinášajú výhodný balík jedenástich aplikácií pre Mac. Zatiaľ čo pri samostatných platbách za každú z nich by vás balík stál 487 USD, najbližšie dva týždne ho budete môcť získať za 50 USD. Balík zahŕňa tieto aplikácie: Toast 11 Titanium, Printopia (pre prvých 10 000 kupujúcich), Data Rescue 3, FX Photo Studio pro, Fantastical, iStat Menus, PhoneView, Concealer, EarthDesk, Mellel a Bookends. Zrejme najväčším ťahákom tohto balíka je aplikácia Toast 11 Titanium, ktorá sama o sebe stojí 99 USD. Viac informácií o akcii vrátane možnosti nákupu nájdete tu.

komentárov
  1. RedyMex: Preco by si to nemal kupit. Za tu cenu? Toast je tam naopak asi najmenej lakava ponuka. Ono niekto dnes este vypaluje? A ak, vystaci si aj s Burn zadarmo.

    Skor veci ako Mellel, BookEnds, PhoneView, Data Rescue 3, iStat Menu su viac ako zaujimave.

    0
    0
  2. Ja som si to kupil len kvoli Toastu. Samotny Toast 11 Titanium stoji 70 eur. Takto ma vysiel na polovicu s dalsimi desiatimi programami, ktore ani nemusim pouzivat a je to pre mna vyhodna kupa. Ten Toast 11 Titanium som chcel kupit aj keby nebol v tom balicku.

    0
    0
  3. Ja si myslim, ze toto je jeden z mala bundle, kde su skoro vsetky apps zaujimave a vyuzitelne vacsinou ludi. Pravdepodobne si ho kupim aj ja.

    0
    0
  4. cena je fakt super, ale ked si predstavim, ze som uz 2x tolko zaplatil za phoneview, data rescue a istat, tak ma to len z principu nezaujima. a speje to len a len k tomu, ze si ludia prestanu kupovat software a budu cakat na taketo ponuky :-( smutne

    0
    0
  5. Ide niekomu Data Rescue na SSD? Mne píše, že takúto mechaniku nepodporuje, a ponúkne na výber len napr. USB kľúč alebo externý mechanický disk.

    0
    0
  6. Ako ono je to vyhodna ponuka, ale pre mna je tych 50 evri proste vela za soft nejaky, ktory by som zrejme ani nevyuzil. Mozno Mellel, ten vyzeral celkom k svetu, ale to si ho radsej kupim samotny za 23 :).

    0
    0
  7. Určitě Mellel a Data Rescue za to stojí, no a vypalování ? I Toast – spousta zákazníků chce data na CD nebo DVD

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.