Dnešného predstavenia iPadu 2 sa možno zúčastní aj Steve Jobs

Podľa istých talianskych stránok by sa mal na dnešnom predstavovaní druhej generácie populárneho iPadu objaviť aj sám Steve Jobs. Ten stál ako CEO takmer pri všetkých dôležitých udalostiach týkajúcich sa Applu, vrátane predstavenia iPodu, iPhonu a iPadu. V súčasnosti má však od januára kvôli zdravotným problémom z Apple dovolenku a v jeho každodenných povinnostiach ho zastupuje Tim Cook. Zdravotný stav S. Jobsa je horúcou témou, preto budú nielen fanúšikovia, ale určite aj akcionári budú s napätím očakávať, či sa na pódiu objaví. Podľa All Things Digital Steve Jobs túto možnosť nepochybne zvažuje, jeho účasť však nebola potvrdená.

Steve Jobs v priebehu rokov Steve Jobs v priebehu niekoľkých rokov, ukáže sa aj pri predstavovaní iPadu 2? Zdroj: CBSNEWS

komentáre
  1. Na iTunes Ping som si pridal osobu pod menom Steve Paul Jobs {neviem ci to je naozaj Steve Paul Jobs oktorom sa bavme } ale mal v profile napis :Guys, Dun worry ! I Can Still live after Apri 1 st! mozem vam poslat na mail screen shot ak my niekto poviete ako sa to na Windowse XP roby :D !!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.