Budúcnosť Wii? Wii U! (Alebo len nový ovládač podobný iPhonu?)

Za priekopníka v oblasti príležitostného hrania a pohybového ovládania môžeme považovať hernú konzolu Wii od Nintenda. Aj keď sa nikdy nepokúšala ohroziť konkurentov od Sony (Playstation) alebo Microsoftu (Xbox) vysšperkovanou grafikou alebo filmovým zážitkom, stále sa jej darilo nalákať milióny ľudí k jednoduchším, no o to zábavnejším hrám vhodným pre malých aj veľkých. Nintento na E3 2011 predstavilo nástupcu Wii, Wii U, ktoré prináša nový ovládač. Ako to funguje a čo prinesie ukazuje nasledovné video:

Tešíte sa na Wii U? Nebude to len Wii ovládané zariadením podobným iPhonu? Veď podporuje aj „FaceTime“!

komentárov
  1. Za chvíľu budú opakovať od Apple všetci, veď sa pozrite na tie mobily-display vpredu a batéria vzadu… No čistý Apple!

    0
    0
  2. vobec nevidim podobnost ovladania ako na iPhone.. Ked myslite tie dva kruhove ovladace, to mozte rovno povedat, ze iPhone okopiroval palystation 1 ;)

    0
    0
  3. co je prosim vas podobne iPhonu na tomto zariadeni?? to ze ma displej? to ze ma tlacitka? preboha! ako je podobne iPhonu????
    facetime? facetime je teraz novy nazov na videohovory? videohovory boli dostupne cez skype ci ine IM komunikatory uz davno pred “vynajdenim” facetime, alebo ste o tom este nikdy nepoculi? alebo chcete povedat ze apple vynasiel facetime?

    obcas placnete ktiricky clanok na apple ale toto co pisete teraz… pana boha

    0
    0
  4. trosku ma zacina srat ako kazdy hlada podobnost s iphone… aj kuchynska doska na krajanie ma tvar iPhonu => zazalujme vyrobcu ze to kopiruje od apple ;)

    inymi slovami netreba to prehanat… mozno sa treba trosku prevetrat a poprechadzat sa po vonku, mozno potom clovek nebude vidiet vsade iPhony ;)

    0
    0
  5. odkedy su videohovory facetime? to moj sony ericsson p990i z 2006 tiez potom podporuje “facetime” :D , a ovladace? wtf to potom aj NES odkopirovalo ovladace z iphonu nie ? :D i ked to bolo 30 rokov spat, no ale co uz macblog znova potvrdil ze je bulvar

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.