Podľa prieskumu by si až 41 % amerických zákazníkov kúpilo redizajnovaný iPhone 5

Podľa výsledkov prieskumu, ktorý urobila mobilná reklamná spoločnosť InMobi, si až 41 % amerických zákazníkov plánuje kúpiť redizajnovaný iPhone 5. Až 50 % z nich tak urobí v období prvých šiestich mesiacov predaja. Taktiež sa k podporovaným mobilným operátorom zrejme pridá aj Sprint, čo znamená 52 miliónov nových potenciálnych zákazníkov. Podiel iPhonu na trhu by sa tak v USA mohol vyšplhať na 41 % a vo Veľkej Británii na 40 %.

Samozrejme, až po spustení predaja iPhonu 5 sa ukáže, či si ho skutočne všetci tí, ktorí to teraz tvrdia, kúpia. Ak pôjde len o technické vylepšenie iPhonu 4 v podobe iPhonu 4S, záujem zrejme nebude až taký veľký. S iPhonom 5 by sa však Applu mohlo podariť opäť prelomiť svoje vlastné rekordy.

A čo vy? Plánujete si kúpiť nový iPhone? Predstavený bude už 4. októbra a do predaja by sa mohol dostať už o desať dní neskôr.

komentárov
  1. pri tých číslach až ťažko uveriť, ako pomaly, s oneskorením a zložito sa v USA rozrastal mobilný trh v časoch, keď v EU mal mobil každý (ak nie hneď dva)…

    0
    0
  2. No som zvedavy ako bude vyzerat a podla toho uvidim, konstrukcne by mohol byt ako 4 aspon material, hlavne som zvedavy na iOS5 dufam ze prinesie nieco noveho.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.