Apple rieši problémy s podsvietením Retina displeja v iPade 3

Apple údajne v súčasnosti hľadá spôsoby, ako vyriešiť problém s podsvietením iPadu 3. Ten totiž bude obsahovať Retina displej s vysokým rozlíšením rovnako ako iPhone 4(S), na ktorý už LED podsvietenie z iPadu 2 nestačí. Pôvodný dizajn bude s najväčšou pravdepodobnosťou nahradený zdvojeným riešením toho, ktorý sa používa v súčasnosti. Výrobcovia súčiastok už vraj vyriešili problém s rozptyľovaním tepla a spotrebou energie.

Vydanie iPadu 3 sa vo všeobecnosti očakáva na budúci rok, na jar, no niektoré zdroje naznačujú, že kvôli problémom s výrobou Retina displejov v tejto uhlopriečke môže byť predstavenie iPadu 3 odložené na neskôr. Okrem lepšieho displeja prinesie iPad 3 vyšší výkon a je možné, že bude podrobený ďalšej diéte – bude tenší a ľahší.

komentár
  1. Tej diete by som moc neveril ak bude Retina a teda zakonite vyssi vykon, tak tensi iPad bude iba ak s nejakou novou technologiou baterie – a to vidim potom uz realnejsie na solarny panel cez display :)

    Realnejsie je nieco ako iPad 2S kde bude dvojnasobne rozlisko (nie retina) a stary dizajn. Nemaju sa kam ponahlat, jedine ze by chceli pokryt Amazon low-end, no to mozu aj zlacnenim iPad2 na par eurodolarov.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.