Predajňa iStores sa v Košiciach sťahuje do Auparku, otvorená od 10.11.2011

PR | Vážení Apple nadšenci – v týchto dňoch finišujeme všetky práce na predajni podľa požiadaviek Apple dizajnu a všetkých Vás pozývame do nových priestorov dňa 10. novembra, t.j. štvrtok o 9:00 ráno, kedy sa uskutoční slávnostne otvorenie košického Auparku pre verejnosť.

Predajňa bude ponúkať školenia, priamo v predajni Vám zabezpečí aktualizácie, pomôže s inštaláciu nových softvérov a hardvérov a bude ako Certifikovaný Apple Personál vždy pripravený zodpovedať Vaše otázky, tak aby ste sa stali s Mac-om produktívnejší. Všetky námety, pripomienky a sťažnosti radi uvítame, adresujte ich osobne nášmu personálu, ktorý si Vás ochotne vypočuje prípadne poradí a pomôže.

Nová predajňa iStores v Auparku, Košice

Pri otvorení bude mať vybrané najpredávanejšie Apple produkty až s 20% zľavou a preto neváhajte a prídete nás vo štvrtok ráno navštíviť aj s Vašimi priateľmi, akciového tovaru máme len pre tých najrýchlejších a preto sme sa rozhodli neprijímať objednávky na akciový tovar zadané cez eshop. Pripravili sme pre Vás okrem vynikajúcich cien aj malé občerstvenie.

Tešíme sa na Vašu pravidelnú návštevu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.