Aktualizácia firmvéru rieši problémy so zamŕzaním iMacu s OS X Lion

Na oficiálnych diskusných fórach podpory Apple sa od sprístupnenia nového operačného systému Mac OS X Lion začali objavovať príspevky nespokojných majiteľov iMacov, ktorým po nainštalovaní OS X Lion začali ich počítače zamŕzať. Apple vydal iMac Graphic FW Update 3.0, ktorý má zrejme riešiť práve tieto problémy s grafickým firmvérom. Aktualizáciu nájdete cez Software Update alebo tu.

Mali ste podobné problémy po nainštalovaní OS X Lion na iMacu aj vy? Pomohla aktualizácia firmvéru? O svoje skúsenosti sa s ostatnými môžete podeliť v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. …ano mal som ten problem s iMac 27 i7 2GB VGA a novym Lionom 10.7 mrzol pri kliknuti napr. z FB na link YouTube a pod. Vela krat ostal Mac totalne zamrznuty z nutnym naslednym restartom. Update na 10.7.1 a pravdepodobne aj tento update FW 3.0 pomohol od vtedy tieto problemy nemam a vsetko funguje ako ma.

    0
    0
  2. To určitě není pravda, u applu a taková věc ? To bude zas jen nějaká mediální bublina !!! :o))
    Ted vážně. Podařilo se vám někomu rozchodit AirDrop ? My už s tím bojujeme asi 14.

    0
    0
  3. Mne iMac nemrzol a nemám problém s OS Lion. Jedine čo cítim rozdiel je v spúšťaní aplikácií, kde to trošku trvá dlhšie.

    Veľa aplikácií už malo update, takže už je to stabilné.

    To PR: AirDrop nám v robote funguje. S kolegom máme vedľa seba iMac 27 a posielame si sem tam súbory, za to ďalší kolega ktorý je v inej kancelárií – vidíme ho len sem tam na AirDrope (ale je cez dvere a steny).

    Takže AirDrop nám ide.

    0
    0
  4. Petr dík za reakci, nám se stává že se nevidí notebooky, pomáhá restart . Ale co máme problém – Air drop nám nevidí , nenajde MacPro.

    0
    0
  5. No mne tato aktualizacia nejde nainstalovat..Mam imac 2011 s 6770 a samozrejme lion..Ze nesplnam tech.poziadavky.Tak mna sa to asi netyka…Inac ine problemy nemam.Wifi nepouzivam na imacu.Kabel je kabel.

    0
    0
  6. Ved to je jasne že kábel je kábel:-) ani po update na 10.7.1 nefunguje uspanie pocitacu ak mám nastavené zdielanie internetu cez WiFi. Pomôže len to ked ho manuálne vypnem. Ma niekto radu?

    0
    0
  7. To PR: Air drop nám nevidí , nenajde MacPro. Mozno nemate instalovany Airport modul/k niektorym MacPro sa dokupoval zvlast/, alebo je Vas Airport medzi nepodporovanymi modulmi.

    0
    0
  8. No právě , že oba moduly jak wifi tak bluetooth jsou nainstalované. Jedu na MacPro přes wifi. Asi to bude tím, že pro ně není ze strany apple podpora :(

    0
    0
  9. Pre Zaklinacik: nie je uvedene , pre ktore Imacy je tento FW nutny, takze bud nemate instalovany Lion -nutna syst. podmienka pre instalaciu, alebo tento FW nie je pre Vas Imac potrebny.

    0
    0
  10. Men zas mrzne niekedy Launchpad, hlavne keď dlhšie nenaštartujem počítač. Keď ho zapnem tak pod logom Apple beží niečo ako ukazovateľ inštalácie alebo sťahovania a trvá strašne dlho kým sa naštartuje. Následne je celý comp spomalený.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť