Stránky AppShopper uviedli oficiálnu aplikáciu pre iOS zariadenia

App Store predstavuje pre Apple obrovský úspech. Miliardu stiahnutí dosiahol len po deviatich mesiacoch a v súčasnosti v ňom nájdete viac ako 200 tisíc aplikácií, pričom ďalšie neustále pribúdajú. Spolu s rástucou popularitou však rastie predvídateľný problém – strata prehľadnosti a stúpajúce nároky pri hľadaní tej správnej aplikácie v prehltenej ponuke. Ako to už býva, tejto medzery sa chopila konkurencia a medzi najúspešnejšie stránky venované App Store patrí AppShopper.com. Ak ste ich pravidelnými návštevníkmi, nová oficiálna aplikácia pre všetky iOS zariadenia (iPhone, iPod touch alebo iPad s iOS 3.0 alebo novším) vás určite poteší.

Čo je hlavnou výhodou AppShopper.com? Tieto stránky sledujú zmeny v App Store a upozorňujú na nich svojich používateľov. Pomocou niekoľkých jednoduchých krokov tak nájdete aplikácie, ktoré sú dočasne alebo natrvalo zadarmo, pričom pôvodne boli platené, a množstvo iných pomôcok pre vyhľadávanie aplikácií. Po registrácii si môžete vytvoriť vlastný Wish List, na ktorý si pridáte aplikácie, po ktorých túžite, a AppShopper.com vás automaticky upozorní, ak budú v zľave alebo zadarmo. Nechýba ani zoznam najnovších, najpopulárnejších, a teda najzaujímavejších aplikácií. Všetky tieto funkcie sú teraz dostupné aj na mobilných iOS zariadeniach, nie je z nich preto potrebné navštevovať oficiálne stránky. Aplikáciu nájdete v App Store, má takmer 2 MB a je dostupná zadarmo.

AppShopper.com pre iPhone
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.