Samsung predstavuje hlavné výhody tabletu Galaxy Tab v novej reklame

Samsung zverejnil novú reklamu pre tablet Galaxy Tab, ktorý mnohí považujú za možný „iPad killer“. Vyzdvihuje výhody tohto zariadenia, pričom niektoré sa priamo týkajú iPadu od Apple, napríklad podpora Flashu alebo možnosť telefonovania (vrátane podpory videotelefonovania s kamerou na prednej strane zariadenia), ktorý týmito funkciami nedisponuje. Pre niektorých je výhodou aj podpora pamäťových kariet, vďaka čomu sa dá úložný priestor rozšíriť až o 32 GB. Podľa reklamy môžete tablet s uhlopriečkou 7″ nosiť „pohodlne“ aj vo vrecku.

Galaxy Tab používa operačný systém Android a v USA bude ponúkaný v dotovanej cene od všetkých mobilných operátorov. Práve nedotovaná cena sa však môže stať kameňom úrazu pre toto zariadenie, nakoľko podľa prvých informácií bude vyššia ako cena iPadu. 16 GB verzia Galaxy Tab by mala stáť 699 EUR, 32 GB 799 EUR. Tablet od Samsungu podporuje 3G, napriek tomu v porovnaní s iPad ekvivalentmi s 3G je Galaxy Tab drahší o 100 EUR. Ak vám však nebude vadiť dvojročná viazanosť u mobilného operátora, cena by mala byť výrazne nižšia. Práve to je cesta, akou sa Samsung svoj „iPad Killer“ bude snažiť pretlačiť na trh.

komentárov
  1. najlepsi je zaver tej reklamy, kedy pri polozeni tabletu na stol je stale vo videohovre vidno tvar uzivatelky aj napriek tomu ze kamera by uz mala snimat strop miestnosti :)

    0
    0
  2. len ma tak napadlo…pred niekolymi rokmi sa hovorilo o miniaturizacii ako sa vsetko bude zmensovat a zmensovat a tu zrazu take velke telefony :)…

    0
    0
  3. EdDy, nie, nie je. Tento typ klavesnice (ma aj meno, neviem si ale spomenut) sa pouzival v starych HTC-ckach este pred prichodom 3G …

    0
    0
  4. :D nemá šancu sa udržať, už len tá suma, dokonca drahšia ako iPad je odradzujúca. A tá klavesnicka je vážne dosť podobná iOS.

    0
    0
  5. Minuly tyzden som sa s tym hral, oproti iPadu to vyzera ako nevydarena plastova lacna hracka z ciny. Vobec netusim na co to moze byt dobre.

    0
    0
  6. zmysel to ma. Keby nebola konkurencia, tak apple nieje tlacena k inovaciam. Nehovorim, zeby zaspal, ale takto ich to vzdy postrci. A to je dobre – aj pre zakaznikov apple. Takze sa tesim

    0
    0
  7. @juraj … aku reakciu applu , ved samsung po viac nez polroku reaguje na apple ipad…

    btw skutocne je to len velky telefon a ten nazov by mal byt nie “hlavne vyhody ..ale jedine vyhody..”

    0
    0
  8. Koupil jsem teď dceři “dotykáč” od Samsungu, který tolik chtěla – nikdy víc. Na vysvětlenou – sám mám iPhone od jeho uvedení (aktuálně 3GS), ale dcerce ho pořizovat nemíním – počítám, že by ho měla tak týden, než by jí ho někdo ve škole “odebral”. Je to sice jiná cenová třída než iPhone, ale taky zcela – ale zcela jiná třída, pokud jde o funkčnost – je to nepochopitelná s*ačka. Proč to zmiňuju v diskusi pod tabletem, kór když ten jede na Androidu? Jen proto, že po mé zkušenosti s jejich telefonem nevěřím, že jsou schopni vyrobit použitelný výrobek. Ten OS na tom telefonu je jejich výroby. Jednotlivé komponenty (display, konkrétní čipy, …) ať klidně Samsung vyrábí, ale ať nedělá celkové konečné produkty. A pokud by to mělo být v cenové hladině výrobků Apple (nebo ještě vyšší), tak to ať si dají šéfové Samsungu studenou sprchu a trochu se proberou – třeba se jim “dostaví” minimální dávka soudnosti.

    0
    0
  9. hehe
    sorry,ale toto nosiť po ulici pred sebou,trošku na hlavu už teraz telefony z uhlopriečkou 4 vyzerajú divne na ulici
    az dalej ,treba si kupiť nove najlepšie hip-hop gate-rifle,lebo strčiť to do zadného vrecka a ísť je asi najsmiešnejšie na celej reklame

    0
    0
  10. mozno to vyzera, ako lacna cinska hracka, zeby to bolo (plus/minus) cina (teda pravdaze je korejsky :) ). Dobre robia v tom, ze tie veci posuvaju dalej, castokrat apple urobi rozhodnutie a uzivatel ma na vyber len to, ci sa prisposobi a kupi si ich produkt, alebo zajde po niecom, co bude viac “user friendly”. Na dalsej strane tu vsetci zatracuju tento produkt, ako by ho pouzivali uz od detstva :) Pravdaze mal som moznost dotknut sa Samsung Omnia, no veru musel som sa dotykat parkrat, aby sa ten kurzor pohol :) Oproti iPod Touch… uff… Ta Omnia by letela rovno do steny :D

    Nemusi ist o iPad killer, proste aj ostatne firmy zistili, ze sa to predava a bola to vec, ktora na trhu chbala, tak si aj oni trosku z toho trhu chcu odkrojit. Moze byt, ze je iPad priamy produkt Apple, ale nemusi byt, ako napriklad iPod, precitajte si historiu a zamyslite sa nad tym, nebyt nepopularnych rozhodnuti gigantov v PC priemysle, mozno by sme Apple dnes nepoznali… ;)

    A k veci… reklama pekna, vyzdvyhuje veci, ktore urcite ma i iPad, ale i tie, ktore nema. Je to taka mensia alternativa, je mensi, niekomu vyhovuje mat jednoduchy telefon a prakticke “PDAcko” ktore nie je velke ako A4 (pripadne Letter). Kolko ludi tolko chuti, vy ULTRAS :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.