Infinity Blade – jedna z najočakávanejších iOS hier roka konečne v App Store

Epic Games dodržali slovo a sprístupnili prostredníctvom App Storu jednu z najočakávanejších iOS hier roka – Infinity Blade. Táto akčná RPG hra je známa najmä kvôli tomu, že používa Unreal Engine 3, ktorého kvality ste si už mohli overiť v technickom deme Epic Citadel. Minimálnymi požiadavkami sú iPod touch 3. generácie, iPhone 3GS, iPad a novšie. Cena je stanovená na 4,99 EUR, nakoľko však ide o univerzálnu aplikáciu, majitelia iPhonu/iPodu touch a iPadu si nemusia kupovať dve kópie hier. Prvé hodnotenia hovoria, že ide o jasného kandidáta na hru roka a možno o vôbec najlepšiu iOS hru vôbec.

Ďalšie obrázky nájdete v pokračovaní článku.Infinity Blade na iPhone

Infinity Blade na iPhone

Splnila hra vaše očakávania? Podeľte sa o vaše názory s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Nemoznost volneho pohybu a preskumavania isto zaujimaveho sveta v hre tuto hru a najma moje ocakavania dost degraduje…

    0
    0
  2. Tato hra je fakt pecka..na ufone 4 vyzera uchvatne je to to najlepsie co som na “mobile” videl…dufam ze to bude pokracovat tymto smerom :)

    0
    0
  3. Je to nechutně lineární, nemůžete dělat prakticky vůbec nic samovolně. Pospojované filmové sekvence, celkem zajimavý ale nezvladnutý bojový systém. Grafika dobrá, jinak bohužel nehratelný. Po šesti soubojích sem smazal.

    0
    0
  4. Grafika jednoznačne to najlepšie, hratelnosť dobrá, ano trochu chýba voľnosť ale dá sa nato zviknúť. Levelovanie OK, trochu chýba výber charakteru, ale dá sa. Odporúčam.
    A nechápem ako môže niečo také niekto zmazať, hlavne keď si zato zaplatil!

    0
    0
  5. jozef – mozno si za to nezaplatil, mozno hral cracknutu verziu s JB. cracknuta verzia bola uz hodinu po releasnuti do app storu takze…

    ano hra je to fakt super…na prvy pohlad.
    to ze je to linearne a ten hrad prechadzate stale dokola je nuda trochu, a ze od zaciatku viete ze musite porazit lvl 50 godkinga je tiez nuda, hlavne ked dost vela hracov pise, ze ho porazili s level 2…cisto len dodgeovanim a cielenymi ranami. neveril som, skusil som – nedal som ho, ale dal som mu dole polovicu zivota kym ma roztrhal na lvl4.

    pravy potencial hry bude multiplayer cez game center, levelovat sa v single playeri je zabava na 2 dni.

    co mi dost chyba je nejaky help – ja RPG nehravam, na oficialnych forach vydavatela hry je napisane ‘symbols are pretty common in all rpg games’ a tym pokladali za vybavene vysvetlit vsetky tie ikonky.
    clovek na vacsinu pride sam, ale niektore nechapem doteraz.

    viem si tuto hru predstavit ako massive multiplayer vo vacsom svete, ale som si isty ze aj takej hry sa dockame v blizkej buducnosti.

    0
    0
  6. Fakt je, že to jde ho porazit velmi brzo, opravdu jenom úhyby stačí, nicméně tuto variantu hraní jsem zavrhl, zaplatil jsem si za tu hru, tak si ji chci zahrát a ne rychle vyhrát a říct si: Hm, tak jo no

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.