Google Instant Search už aj pre iTunes a App Store: okamžité vyhľadávanie od 15-ročného vývojára

Google Instant Search je novinkou obľúbeného internetového vyhľadávača, vďaka ktorej sa výsledky vami zadávaného vyhľadávania zobrazujú okamžite, teda nie len návrhy na dokončenie slov, ale priamo nájdené stránky. Vyskúšať si ju môžete na tejto adrese, na slovenskom Google táto funkcia zatiaľ nefunguje.

iTunes Instant

Táto funkcia nadchla istého 15-ročného vývojára Stephena Oua natoľko, že sa ju rozhodol aplikovať aj na iTunes. iTunes Instant funguje rovnako ako Google Instant Search. Už počas zadávania znakov sa vám teda zobrazujú výsledky vyhľadávania, v tomto prípade albumy spolu s ich obalmi. iTunes Instant nájdete tu.

iTunes okamžité vyhľadávanie

App Store Instant

Stephen pomohol s prevedením tejto funkcie aj na App Store vyhľadávanie svojmu kamarátovi Jordanovi Satokovi. Ak teda chcete okamžité vyhľadávanie v App Store, vyskúšajte App Store Instant.

App Store okamžité vyhľadávanie
komentárov
  1. chlapci by radsej mali rozmyslat naco su im pimpliky, a behat po vonku – sportovat, a nie kysnut nad pocitacom a “zit” v imaginarnom svete, lebo budu vyzerat jak druhy Bill Gates alebo Wozniac :D:D

    0
    0
  2. @moje meno – práveže chlapci veľmi dobre rozmýšlajú. Kým sú ešte pod zákonom, tak si pekne sporia na budúcnosť:-), potom sa im to behanie po vonku naozaj oplatí:-)

    0
    0
  3. iTunes Instant som vyskusal a funguje pekne. Len ma mrzi, ze album UZ Risa Mullera si american v pohode kupit moze, kdezto slovac ma smolu. Neplacem, nenariekam, stazovat sa nema zmysel. Len som si tak povzdychol. :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.