Firefox Home pre iPhone – synchronizácia histórie, obľúbených stránok a otvorených záložiek

Mozilla už vložila do App Store na schválenie svoju novú aplikáciu Firefox Home. Užívateľom prinesie možnosť synchronizácie ich dát cez Firefox Sync, ktorý zahŕňa históriu navštívených stránok, zoznam obľúbených stránok a taktiež naposledy otvorených záložiek. Zo svojho iOS zariadenia tak budete môcť po odchode z domu, kde ste pracovali s internetom cez Firefox, okamžite pristupovať k týmto kľúčovým informáciám bez potreby dlhého rozpomínania sa alebo zadávania adries. Firefox Home pre iOS však nie je vo svojej podstate internetovým prehliadačom, samotné stránky sa otvárajú v Safari.

Nakoľko na prvý pohľad Firefox Home neporušuje žiadne pravidlá App Storu a ani nekopíruje žiadnu z funkcií základných iOS aplikácií, s jej schválením by nemal byť problém. Ostatne, v App Store je dostupný aj konkurenčný internetový prehliadač – Opera pre iPhone. Aplikácia bude dostupná zadarmo, pre jej funkčnosť je potrebné na desktopovom počítači nastaviť Firefox Sync.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.