Colorware – zmeňte farby svojho iPodu touch 4. generácie

Po originálnom puzdre Grip pre iPad, ktoré však zarazilo svojou vysokou cenou (300 USD), prichádza firma Colorware s ďalšou novinkou. Ak sa vám farby iPodu touch 4. generácie zdajú byť fádne, u tejto firmy si máte možnosť vybrať ľubovoľnú kombináciu farieb pre telo iPodu, Home tlačidlo a slúchadlá, a vytvoriť si tak originálny iPod touch s istotou, že nikoho s rovnakým iPodom nestretnete. Svoju kombináciu farieb a vyhotovenia si môžete vybrať priamo na stránkach výrobcu.

Ako už zrejme tušíte, rovnako ako puzdro Grip pre iPad, ani farbenie iPodov touch od tejto firmy nie je lacnou záležitosťou. Obyvatelia USA majú možnosť zaslať vlastný iPod touch firme, cena sa potom pohybuje od 150 USD (165 vrátane slúchadiel). Medzinárodne je k dispozícii kúpa nového iPodu touch priamo od Colorware, ktorý už bude v zvolenom farebnom prevedení. V takomto prípade si za 8 GB verziu zaplatíte 380 USD, 32 GB 450 USD a 64 GB 550 USD, teda opäť o 150 USD viac oproti štandardnej cene.

komentárov
  1. Apple najima najlepsich dizajnerov na svete a ludia davaju 150 USD aby mohli ich dokonale dizajnerske kusky totalne zhyzdiť.

    som jediny komu sa to zda chore?

    0
    0
  2. potkan tu nejde o to, ze original apple dizajn je skaredy, ale je to pre tych co sa chcu za kazdu cenu odlisit tak pre takych su tu taketo sprostosti ale inak s tebou suhlasim, pride mi to ohyzne a ani zadarmo by som to nechcel

    0
    0
  3. Ak je colorware novinka tak ja som potom priletel z paraelneho casompriesotru, samozrejme na nase slovensko pride vela trendov oneskorene vsakze ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.