Aktualizovaný iMac, Mac Pro, 27″ LED Cinema a Magic Trackpad možno už zajtra

V noci na pondelok sme priniesli správu, že nové iMacy a Macy Pro sú už za rohom. John Gruber z populárneho blogu Daring Fireball, ktorý mal neraz veľmi dobré zákulisné informácie, teraz nenápadne naznačuje, že počítače budú aktualizované už zajtra, čiže v utorok. K vynoveným Macom Pro a iMacom sa má pridať aj nový 27″ Apple LED Cinema displej, ktorý už tiež nebol aktualizovaný dlhšiu dobu. Displej bude mať podľa neho pomer strán 16:9, rovnako ako posledná generácia iMacov. John Gruber naznačuje aj možné predstavenie Magic Trackpadu, externého touchpadu pre stolový počítač s podporou multitouchu, o uvedení ktorého sa polemizovalo už niekoľkokrát.

komentárov
  1. opravte tu chybu, vydáno 26.7.(úterý)
    a v textu se píše – aktualizace produktů už zítra – v úterý
    když už článek vydán na úterý tak by tam mělo být DNES

    :-)

    0
    0
  2. to je teda update jak hovado … uplne zbytocny;[( ziadna rychlejsia konektivita, iba nevyhnutna evolucna zmena cpu a gpu

    0
    0
  3. skoda, ze napriek to u ze v US je za rovnaku cenu predosleho modelu v rakuskom applestore sa riadili politikou dolar=euro..to nechcem vidiet v tom pripade kolko bude stat tu..

    0
    0
  4. :) takze nove iMaci maju uz v najnizsej verzii intel core i3 3.06 ghz … a lepsie graficke karty.. najnizsia verzia imacu ma ATI HD4670 … :) a ten idem kupovat takze … juchuuuuuuuuuu .. a ceny tie iste :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.