12 Days of Christmas – stiahnite si každý deň z iTunes Store niečo zadarmo

Apple spustil v Európe tradičnú akciu 12 Days of Christmas. V čase od 26. decembra do 6. januára si tak budú môcť používatelia iTunes Store každý deň stiahnuť vybranú položku zadarmo, či už pôjde o aplikácie, piesne, knihy, filmy alebo televízne relácie. Keďže na Slovensku nemáme sprístupnenú časť iTunes Store s hudbou a filmami, táto akcia sa slovenských účtov netýka. Ak ju chcete využiť, potrebujete napríklad iTunes účet pre Veľkú Britániu. K dispozícii je aj bezplatná aplikácia iTunes 12 Days of Christmas, v ktorej nájdete vždy aktuálnu ponuku.

komentárov
  1. Ja by som sa chcel spitat ze ci je mozne zakupit si na sk Napr.pesnicku z itunes,je to vobec mozne?lebo ked si zmenim krajinu,tak po tapnuti itunes mi krajina preskoci spat na Slovensku a skladbu si nemozem stiahnut ://?

    0
    0
  2. Je 26. dnes sa to spustilo píšete ze si môžem stiahnuť hoci čo účet na UK iTunes Store som si vytvoril… chcel by som GPS aplikáciu… Ako na to?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.