Magic Mouse, ako je prepravovaná v skutočnosti – fotografie balenia

Na MacBlog.sk ste mali možnosť pozrieť si fotky „minimalistického“ balenia nových Magic Mouse. Minimálny objem a množstvo použitých materiálov pôsobili značne ekologicky. Po zakúpení Magic Mouse v obchode som však osobne ostal na okamih prekvapený. Magic Mouse je síce stále zabalená v plastovom obale, no toto malé balenie je podobne ako ruské matriošky obalené ešte niekoľkonásobne väčšou krabicou vyplnenou materiálom zabraňujúcim poškodeniu. Táto kartónová krabica je naviac bez akýchkoľvek popisov, a tak by človek mohol zneistieť, či vôbec kúpil ten správny produkt. Balenie Magic Mouse teda nakoniec nebude až natoľko „eco-friendly“, ako sa na prvý dojem mohlo zdať, do kartónovej krabice by vošli minimálne štyri plastové balenia. Podobná situácia by mala byť na celom svete. Jediný rozdiel môže byť v tom, že niektoré predajne vyberajú minimalistické plastové balenia z neestetických krabicových ešte pred predajom. Na záver si pozrite fotky zo skutočného balenia novej myši od Apple.

Nenechajte si ujsť ani video užívateľa Boris Veldhuijzen van Zanten, ktorý ako prvý prišiel na skutočný prínos novej Magic Mouse.

Viac obrázkov nájdete v pokračovaní článku.

Rozbaľovanie Magic Mouse Rozbaľovanie Magic Mouse Rozbaľovanie Magic Mouse
komentárov
  1. Také balenie Apple používa bežne, keď si človek niečo objedná online (neoznačený, prípadne neutrálne označený vonkajší obal). Dôvod je myslím zrejmý. Tipujem, že v obchodoch sa bude vyskytovať už len malá plastová krabička.

    0
    0
  2. Tá myš je odporná. Uz s predchádzajúcej apple mouse mi po kazdych 15 minut praskali kosti na zapasti, toto je este horsie. A to nejsom ziadny hypochonder.
    Vyduty lejzrovy logitech s tromi tlacitkami za 8 libier je jasna volba.

    0
    0
  3. Pavel Buben: presne tak, aby sa nedalo tak lahko identifikovat, co je vnutri. vykradacov balikov predsa netreba drazdit :-)

    Partakus: Boris scrolluje jazykom, tzv. “lick mouse”

    0
    0
  4. Vaše meno: Neviem aké fakty myslíte, každopádne táto myš bola kúpená tak ako ju vidno na obrázkoch v normálnom obchode v Košiciach, nešlo o nákup z internetového obchodu ani nič podobné, preto ma samého zaskočilo, že mi do Apple nákupnej tašky položili namiesto plastového obalu kartonovú krabicu. Naviac, v regáloch pod výkladom mali ešte veľa týchto krabíc, takže predpokladám, že ak sa nič nezmení, tak aj ostatní kupujúci dostanú rovnakú krabicu ako ja :)

    0
    0
  5. krabica hore dole.. a co ma byt..jasne ze sa to musi balit takto inak by sa to pobilo… slovakom sa len nechce rozballovat krabica…

    0
    0
  6. ja som si ju bol dnes vyskusat v obchode, mam pre nu iba jedno slovo: katastrofa, povodne som si sa na nu tesil, aj som ju planoval kupit, len to som zil v tom, ze tato myska nema ziadne mechanicke klikacie tlacitko ako jej predchodkyna, ale zial ma, takze znova, ak chcem pouzit prave tlacitko, nesiem mat polozeny prst na lavom, rovnako ako to bolo u mighty mouse, skoda… :(( a to nehovorim o skorolovani, aj ked na to by sa mozno dalo zvyknut, kazdopadne, pred kupou si ju chodte vyskusat !!!

    0
    0
  7. ja som kupil najprv jednu, nasledne aj druhu
    myslim ze fajn mys pre pouzivanie kompiku doma
    na pracu v mojom pripade sa nehodi, zostavam pri mx revolution

    inak vsetky som mal v kartonovej krabici zabalene

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.