Vodafone uviedol ceny iPhone 3G v Českej republike

Po uvedení cien českého operátora O2 tento krok urobil aj český Vodafone. Vodafone nebude ponúkať polnočný predaj, no pripravuje pre svojich verných zákazníkov nejaké prekvapenie. U Vodafone nie je potrebné podpísať zmluvu na niekoľko rokov, neobmedzený dátový tarif ponúka až 3 GB dát bez spomalenia rýchlosti a iPhone budú ponúkať neblokovaný. Podrobný rozpis cien si môžete pozrieť v nasledujúcich tabuľkách.

S dátovým programom „Připojení na stálo“:

Bez dátového programu:

iPhone 3G ceny Vodafone CZ

Zvýhodnené ceny platia pri aktivácii a korektnom využívaní zvoleného hlasového a dátového programu po dobu minimálne 6 mesiacov.

Zaujímavosťou je, že nápor návštevníkov na serveroch operátora Vodafone po zverejnení cien bol taký vysoký, že desiatky minút ich blog zobrazoval chybové hlásenie. Vodafone registruje najväčší záujem o iPhone 3G spomedzi českých operátorov. V registračnom formulári sa zaregistrovalo až 13 tisíc ľudí. O2 a T-Mobile mali údajne len 4 tisíc registrovaných.

komentárov
  1. Opakujem sa, ale snad sa dozvieme aj my male prekvapenie v podobe niekolko Gb datoveho programu od nasich skvelych slovenskych operatorov… Na hlasove programy mame ine telefony, myslim si, ze iPhone bude disponovat hlavne datovym programom. Nech su moje slova vyslysane! AMEN!

    0
    0
  2. takze zdravim setkych tuna na macblogu, na zaklade toho co som videl u ceskych operatorov som dal otazku do diskusie o iphone na mobilmanii takuto
    >>>>>>>>>>>>
    dobry den, neda mi nespytat sa. dnes som videl ponuky ceskych operatorov na iphone 3g, a ponukaju ich aj na standardne programy. preto ma zaujima ci o tom neuvazujete aj vy. napr taky iphone 3g pre programy viac (100,200, …) je podla mna viac zaujimavy pre vela ludi ako so specialnym programom ktory predpokladam bude orientovany na prenos dat. je to z dovodu, ze dnes ma vela ludi dostupne pripojenie na internet doma a taktiez ma dost ludi domacu LAN/WLAN cize mozu iphone pouzivat v sukromnej wi-fi sieti a pre tuto skupinu je iphone 3g zaujimavy svojou funkcnostou ako su dotykovy display, 8gb resp 16 gb pamat, multimedialny prehravac na cesty.
    Podobne je to aj so mnou ako pokial by bol iphone na program napr 100 viac a kedze mi aktualne konci viazanost tak by som bol ochotny zan zaplatit do 10 tisic SK ale s pripadnym datovym pausalom by som ten nevyzil. dakujem

    0
    0
  3. Ja si myslím, že cien sa nedočkáme. Predsa si zdieračský T-mobile nenechá odlákať polnočných zákazníkov. Oni si ich nalákajú a bez jaTelefónu nepustia von :).

    0
    0
  4. Zdravím, vím že je to o vodafonu, ale dnes T-mobile CZ hodil nabídku na iP. Chci se zeptat, on opravdu bude prodávat Ip jen v 8GB verzi?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.