Apple music darčekové karty

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Apple music darčekové karty

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #524993
    bnknap09
    Účastník (Participant)

    Chcem sa spýtať, ak niekto vie niečo o tomto. Dá sa na Slovensku kúpiť Apple Music Gift Card, lebo aj keď to napíšem do googlu nič mi nenájde iba ak tak na britských amerických a nám najbližšie rakúskych stránkach lenže počul som, že ak kúpim darčekovú kartu v cudzej krajine tak to nefunguje a aj tak je tam Apple Music omnoho drahšie. Preto sa pýtam či sa to dá u nás kúpiť ak s tým niekto má skúsenosti a ak áno tak kde alebo ako. Za odpoveď dopredu ďakujem. ????????????

    #524994
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    Voľakedy boli gift karty dostať v Traco Computers. Cca pred rokom som ju v Nitrianskej predajni kupoval. Či ich ešte predávajú netuším, na stránke ich nemajú v ponuke. Alebo som ich len nevedel nájsť.

    #525045
    kenvele
    Účastník (Participant)

    Keď vojdeš v aplikácii AppStore na svoj účet, máš tam “Pridať zdroje do Apple ID”. Vyberieš sumu od min. 25€ a tie sa ti pripíšu na tvoje konto. Musíš mať, však v tej chvíli nastavenú kreditnú kartu z ktorej to stiahnu. Druhá možnosť je, ak nemáš kreditku, že ti niekto, kto ma kreditku a účet Apple, pošle kredit emailom, ako darček. Min. suma tiež 25€, ale ak dáš možnosť iné, môžeš si tam zadať aj nižšiu sumu. Aspoň to bolo možné, zasielal som tak 10 € emailom. Dokonca, ak si príjemca cez ten link nepripíše kredit na svoj účet, môže sa preposlať inde, napr. aj sebe späť.
    Nabiť si môžeš kredit aj priamo v autorizovanej predajni Apple. Potrebuješ si však vytvoriť v penaženke apple wallet svoju iTunes kartu s qr kodom, cez ktorý ti v predajni nabijú kredit.

    Kúpiť by sa klasická darčeková karta mala dať ešte v e-shope swp.sk.
    (nutné overiť)

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.