Zväčšenie RAM na iPhone 3G na iOS 4.1.2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Zväčšenie RAM na iPhone 3G na iOS 4.1.2

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Prepáčte že opäť otravujem no zaujímalo by ma že či sa dá zväčšiť kapacita RAM virtuálne alebo nejak inak, alebo nejak zrýchliť výkon RAM môjho iPhone. Pretože tie blbosti na youtube už nemôžem pozerať a k tomu ani jeden čo som skúšal nefungoval.Aj spotlight som vypol….všetko som skúsil a už neviem ako ďalej, mám aj RAM doctora, ale to nie je žiadna výhra. Viete mi poradiť?

iTuxx
    Moderátor

na 3G vela vody nenamutis. iOS 4.2.1 mu riadne zavaril a funguje len na cestne slovo, takze o plynulosti ani nemoze byt rec. Zial…

miskosvk
    Účastník (Participant)

jednoducha odpoved – nijako, zo skodovky mercedes neurobis.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Da sa to, ale bude to stat cca 50 Euro… Postup je uplne jednoduchy. Predaj iPhone 3G za 150 Eur a kup si za 200 Eur iPhone 3GS.

zsolt1983
    Účastník (Participant)

Vrat sa na iOS 3.1.x stou nebudes mat problem.

poper
    Účastník (Participant)

je nieco ze bude vyuzivat kusok pevnej pamate ako ram (JB), uz sa to tu riesilo, ze nema blahodarne ucinky na pamat (pevnu)

SilentSpawn
    Účastník (Participant)

neni pravda vies zvysit az o 250kb…vola sa to virtual memory.skus si vyhladat iphoneVM dokaze to zrychlit 3G az na uroven 4G

poper
    Účastník (Participant)

silentspawn: ram nieje vsetko
    tomu ze zrychli na uroven 4 never, to su bludy

eraserv6
    Účastník (Participant)

Samozrejme ze blud. Skusil som tu featuru a neprinieslo to absolutne nic. Funguje to tak ze ked dostatocne pevne uveris v to ze to je rychle ako IP4 tak to naozaj tak rychle aj je.
    Takisto sa to tyka aj FW 4.2.1. Ked clovek uveri ze si vypne spotlight a bude rychly ako 3.1.3 tak ma z iphone 3G raketu.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.