- Toto téma obsahuje 215 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2011
uz icloud.com presmeruje na adresu http://www.apple.com/icloud
ale ta este nefunguje
efkoooo. sak povedz ze uz to stahujes :-)
111dzinda: … zeby?
efkooo: ano s tou gift card mas pravdu aj ja to tak robim ale co sa tyka autorskych prav tak to tiez nei je uplne “ciste“. Sice zaplatis ale je to pre USA (GER). Skoda no… ale stale lepsie ako neplatit..
nemali predstavit aj novy mb air? :)
killhex: nemali
a nemaju ich niekedy v najblizsom case aktualizovat?
killhex: neviem ale stoje co si vyzaduju akutnejsi upgrade su macmini a macbook.
efko je off.asi uz luska iOS5
killhex: tuto informaciu ti s istotou neda nikto. maximalne nejake domienky, ktore vobec nemusia byt pravda
icloud sa ukazal v appstore v iphone, v updatoch uz, pre aplikacie
chalani, takže najbližší event je 1.septembra ? …
icloud bude len pre ios? pre mac nie?
kde si mozem zaregistrovat nuda7@me.com ?
nuda neboj iclous bude aj pre tvoj PC:)
marekv : kde presne? . mam to. chalan ma pravdu :-)
nuda: predsa na me.com :)
v appstore v iphone, v updates a tam pribudla moznost Purchased, su to softy co mas kupene ale nemas v telefone, su ulozene na icloude a mozes si ich stiahnut
V Lione sú len veci ktoré mi vôbec nechýbajú, ale za 30 dolárov si to možno kúpim, v zime, lebo treba počkať kým to rôzni nadšenci otestujú a Apple poopravuje chyby.
Na iOS 5 sa mi páči ten Twitter a notifikácie. iMessage mohli spraviť skôr ako WhatsApp než iChat pre iOS – medzi zaslaním správy a chatovaním je sakra rozdiel.
Ak som správne pochopil ten iCloud – niečo vonku odfotím a tie fotky sa ihneď objavia doma v mojom počítači. Ale pozrieť si ich pozriem až keď prídem domov, takže to som ich rovnako mohol zosynchronizovať cez kábel po príchode domov – ten kábel totiž zapojím do iPhone tak či tak, pretože ho predsa treba denne nabíjať… :-) Ale pekne to spravili chlapci, frajerinka je to. :-)
ruidos, to ako fakt nič nevidíš, keď dáš UPDATE ? :D
lens inak pri tvojej teorii „co sa tyka autorskych prav tak to tiez nei je uplne \“ciste\“. Sice zaplatis ale je to pre USA (GER). Skoda no… ale stale lepsie ako neplatit..“ predpokladam ze aj tak budes rocne posielat 100$ do apple za mobileme. lebo sice nemusis ale ty rad zaplatis aj ked ti to nic nepomoze a nic tym nezmenis.
na me.com neni registracia
JFK : uz hej :-) akosi sa este neviem prebrat z tych noviniek :-) kua len ten efko sa neozýva