- Toto téma obsahuje 215 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2011
efkooo : tk nedavno som cital ze apple prijal nejakych dev. z radu jailbrakoarov.
lens: no schvalne, podla mna viem aj jak sa dotycny vola :D (Peter Hajas je autor tych co ja pouzivam, vid link)
http://thetechjournal.com/electronics/iphone/mobilenotifier-brings-ios-notification-to-your-iphonejailbreak-tweak.xhtml
jo presne to je on
edit : Keď máte zamknutý iPhone a 2x zatlačíte Home Button objaví sa ikonka kamery ! (úžasné).. IOS5
mna skor potesilo hardware button na fotenie :)
efkoo pre emo fotky ak ostvorene :P :D A volume down mohli dat na delete :D
nie emo fotky, napr mne sa skoro vzdy pohne zaber ked Tapnem software button na fotku, teraz je to ako hardware button, podla mna prirodzenejsie a pohodlnejsie :)
poteší aj fuulscreen v aplikaciach
edit: ta nova klavesnica na ipad nema chybu. pises dvoma palcami :-)
Ale ved jasne. len som srandoval. Ani mne nevyhovuje tap.
Ooo klavesnica na palce pre ipad.. a cable free… sakra .. co este ? :D
wow!neverim, no itunes-need pri aktivaci?? :O
Odteraz ak si kúpite iPhone už nebude nutné ho aktivovať cez iTunes, odteraz všetko rovno v iPhone… cez wifi ):
http://gsnap.com/view-media.php?media-id=6487
Dokonca aj software iOS teraz funguje priamo z iPhonu cez wifi…
To je zo strany apple nemarketingove kedze si nemusis kupovat mac :D
Som v uzase z toho iOS 5, fakt :)
ako je to sila. cakal som nejake čačky mačky ,ale toto je važne fajn. myslim že toto poteší každého jablčkara :-)
iMessage dalšia novinka.. vlastný klient ?
SMS is dead. Najprv integrovany twitter a teraz imessages
jj, paradicka…len ten iMessage-dalsi IM?? :/
Dnes sa prekonavaju…
este keby vylepsili multitasking, nebol by som proti
ktohovie kedy bude iOS5 k stiahnutiu :-)
Kokoos super. Software update over the air, iMessage, Notification center. Teším sa na to ako 5 ročné dieťa. Stiahnem si to hneď v prvej minúte po zverejnení :D
Edit: kokos a wifi sync. Dnes mi spravili veľkú radosť :)
nom, vsetko (okrem teda landscapingu iphonu) co mi umoznoval jailbreak, mi umoznuje iOS 5 :D po dvoch tyzdnoch som rozhodnuty jailbreak zmazat :D este tak vediet kedy iO5 vyjde :) ale aj tak ostavam s WhatsApp :) iMessage ma nepresvedcil
edit: oooh, jesen??omg…tak predsa ostavam este pri JB…