WhatsApp Messenger – skusenosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software WhatsApp Messenger – skusenosti

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77970
    rackom
    Účastník (Participant)

    Caute, teraz je freee v iTunes Whatsapp messenger a rad by som vedel ako to funguje, ci to normalne posiela spravy alebo to ide cez net? nejake skusenosti pripadne recenzie by sa hodili … dik

    #266390
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    vyuzivame cela rodina,aj priatelka,svagor so svagrinou,aj s kamaratmi,uz za tych 79centov to bolo Terno.mas multiplatformovost-symbian,android,rim a iso,ode cez net,aj obrazky,videa atd,staci uplne v pohode edge. rozhodne odporucam,najkvalitnejsi messenger,samozrejme nemusi bezat na pozadi,vsetko riesia push notifikacie,vdaka whatsappu mam namiesto 100€ uctov 16€-19€ :)

    #266400
    murriik
    Účastník (Participant)

    efkoo – keď si ho tak vychválil, idem vyskúšať hehe .. uvidíme koľko ľudí z okolia ho používa, alebo začne

    #266402
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    ked to prvykrat zapnes, bude to chciet cislo na ktore ti dojde overovaci kod v smske….potom to bude chciet pristup do adress booku a tam ti pri kazdom cisle ktore ma nainstalovane whatsapp ukaze ikonku, aby si vedel s kym mozes pisat/chatovat

    #266414
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    a aky je rozdiel oproti klasickemu IM (jabber, gtalk,icq,aim … )
    lebo toto nejak nechapem. ze ked mam uz “milion” ludi v IM naco budem riesit dalsiu app ktora je vlastne len dalsi IM ??

    #266419
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    podla mna, osobne to je rychlejsie ako klasicky IM, jednak rychlostou posielanie a push notifikovania, ale aj tym, ze napr otec, mama, sestra, priatelka nemaju icq alebo ho nemaju stale zapnute…moji rodicia okrem tohto a skypu nemaju iny IM…takze preto

    #266421
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    cize je to vlastne tak ako som si myslel – dalsi IM.
    tym padom premna nevyuzitelne – bo by som musel teraz vsetkych nutiti pouzivat aj toto :(

    #266422
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    WhatsApp pracuje na baze priradenej identity podla telefonneho cisla. Cize ak ju nainstalujes a mas dotycneho ktory tuto appku pouziva v tel. zozname, automaticky sa ti prida do zoznamu WhatsApp ako kvazi uzivatel dostupny pre komunikaciu cez tuto appku. Nezalezi aky OS v telefone pouziva a aky konkretne typ mobilu ma.
    Ziadne posielanie ID cisiel(pridanie priatela) ako je to v ICQ, AIM atd… Staci ze ho mas v tel. zozname, on tu aplikaciu tiez pouziva a mozes veselo komunikovat.
    Najvacsiu vyhodu vidim v tom ze to funguje na prvy pohlad ako klasicke posielanie SMS, staci mat zapnute PUSH a byt online cize mat datovy pausal alebo byt pripojeny cez wifi.
    Sprava ti pride na display ako SMS, cize je to velmi vydarena vecicka :-)

    #266517
    enko
    Účastník (Participant)

    tiez sa pridavam k uzivatelom kt. su spokojni s tymto programom, plne mi to supluje SMS-ky s ludmi co maju tento sofftik tiez, s priatelkou si piseme neeeskutocne vela a nechcem si radsej predstavit tie faktury co by som mal zaplatit keby som fungoval cez normalne SMS, zatial pokial sa nemylim podporuju iOS, symbian, ale pripravuje sa android verzia, RIM verzia, atd.. takze az to rozbehaju bude to parada

    #266526
    ruidos
    Účastník (Participant)

    podobna aplikacia Bump. navyse možes posielat vide,foto,hudbu atď

    #290628
    LuciaBB
    Účastník (Participant)

    Prosím nemohli by ste mi niekto poradiť ohľadom inštalovania tejto aplikácie?mám s ňou problém :-//

    #290648
    howoarang
    Účastník (Participant)

    @LuciaBB: a aky mas s tym problem, popis blizsie ten problem, napr. na aky mobil to chces dat, myslim, ze je to teraz dostupne pre iPhony s iOS, pre Android, pre Blackberry i pre Symbian v Nokiach..

    #290652
    vlk
    Účastník (Participant)

    Aky je rozdiel medzi Viberom a WhatsApp ?

    #290663
    kamilko14
    Účastník (Participant)

    Cez Viber sa da aj volat, na rozdiel od Whatsapp, pouzivam obe aplikacie. Viber ma lepsiu kvalitu hovoru ako Skype.

    #291007
    bloko
    Účastník (Participant)

    Whatsup je spoplatnena zastarana app. Viber je zadarmo a smskujes aj telefonujes zadarmo (ked je wifi) inak 3G internet skoro zadarmo

    #298448
    maxwellhouse
    Účastník (Participant)

    Caute, mam taku otazku, mozno by niekto vedel prist na riesenie. Pouzivam whatsapp (iPhone 3GS) hlavne na posielanie audio poznamok. Ked dam ze poslat subor tak je tam viacero moznosti a jedna z nich je aj audio note alebo audio poznamka. Trvanie tejto audio nahravky je vsak obmedzene na max. dlzku 2 minut. Potrebujem vsak posielat dlhsie poznamky az do desiatich minut. V starej verzii toto obmedzenie nebolo, neviem z akeho dovodu to takto limitovali. Skusal som to uz vselijako okabatit ale neviem na to prist. Jedna z moznosti by bola vybrat subor z fotiek a videi, ale ako tam ulozim len hlasovu nahravku? Vsetky audio nahravace ukladaju subory nahravok do svojich zloziek, nenasiel som ziadnu, ktora by to ukladala do povodnej zlozky FOTKY v iPhone. Na androidoch a inych systemoch je to asi lepsie vyriesene lebo tam sa da subor vybrat z hociktorej zlozky v telefone.

    Ak by ste vedeli o nejakom rieseni dajte vediet. Ja som uz pisal aj do whatsapp, no tam sa milostivi po dvoch tyzdnoch ozvali, ze posunu dalej moj mail.

    #298450
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Neviem sice teraz ci ma 3gs diktafon, ale prave som sa pozeral ze tam je moznost posielat audio nahravky emailom alebo mmskou, skusal si aj taku variantu?

    #299780
    iTuxx
    Moderátor

    prosim vas… mam taku otazocku: Pridu na iPhone 3G spravy z Whatsapp aj ked aplikacia nie je spustena?Je to podmienene multitaskingom alebo PUSH notifikaciami?

    #299783
    basman
    Účastník (Participant)

    podla mna musis mat hlasenia(push) zapnute a samozrejme internet,nic ine nie je potrebne

    #299800
    howoarang
    Účastník (Participant)

    push netreba mat zapnute. na iP4 aj iP4S to funguje bez push, netreba mat ani aplikaciu zapnutu, podmienkou je mat zapnute data/resp. byt pripojeny na net a taktiez nastavit hlasenia, aby ste vedeli, ci vam prisla nejaka nova sprava

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.