Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › update 4.3.1
@nwagner ano trocha to seka, neobtazje to ani to neni take aby som androidakom prestal liezt na nervy :D ale je to tak, 4.2.1 bolo uplne plynule, na druhej strane ked spustim 55 aplikacii a hier (nfs a podobne, nie nejake nenarocne kraviny) tak to ide stale rovnako bez akehokolvek rozdielu, obcasne jemne sekanie tam je, ked nic nevypnes tak ziadne neni.
no ano …. drzime palce ze raz pride opat den ked bude iphone opat raz uplne plynuly ;o))))
no odhadujem ze to bude na slovensku niekedy pocas septembra ked pride nova verzia iPhonu na slovensko :(
V septebri nový iPhone na slovensku nebude keďže na WWDC 6.júna iPhone 5 predstavený nebude. Ktovie kedy.
a co myslis ze predstavia? os x 10.7 uz bol predstaveny, imac bude mat update tak ako aj macbook v tichosti (pravdepodobne). Jedine ak by bol predstaveny iPhone 4 white špecialna edicia ktora meska jeden rok :D
iPhone 4 White Unicorn Edition? Uz ich Steve domaloval?
Neblbne vam po update 4.3.1 ten mute switch? Zvuk sa vypina / zapina ako ma, ale blbne vibrovanie. Niekedy zavibruje, niekedy nie, niekedy zavibruje po prepnuti do zapnuteho zvuku. :/
obcas pri vyp. nezavibruje ale aby to spravil pri zapnuti zvuku sa mi nestalo