synchronizácia

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83673
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    mam takýto problém s ipadom 2 ked som si dal nový ios 5 a urobil som si aj jaibreak a dal som synchronizovať a už bola skoro inštalacia dokončená tak mi vipisalo že : inštálacia aplikácie zlyhala . už som všeličo skušal no neviem prist jak to mam opravit a predtým jak som mal ios 4.3.3. tak mi to šlo bez problémov prosím poraďte

    #299997
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    tak si nerob jailbreak. Vybavene. Nauc sa programy kupovat, nie kradnut. Preto ti tu chybu vyhodilo. Navod ako na to ti tu ale rozhodne nikto davat nebude. DUFAM.

    #300106
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    tak určíte nebudem mínat penizae za aplikácie ktoré možem mať zadarmo a na vyše som ešte len študent čiže nezarábam tak sa spametaj čo pišeš

    #300107
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    O aku aplikaciu sa jedna ak smiem vediet?

    #300108
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    všetky čo som nelegalne stiahol

    #300109
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Aha.
    No myslim ze ani pre studenta nie je vela zaplatit 79 centov za par aplikacii a hlavne to ma jednu velku vyhodu – nemas problem so synchronizaciou.
    Teraz uz vies v com mas problem.

    #300110
    miskosvk
    Účastník (Participant)

    dat par eur za pivo ti problem nerobi ze? to bude asi tym ze ho nemozes ukradnut/mat zadarmo, ze jo – prave pre toto je slovensko stale v hlbokom komunizme..

    #300115
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    som myslel že dostanem niejaku radu a vy ma tu len kritizujete podla mojho nazoru je to takto: ja si myslím že sám aj Steven Jobs vedel že bude lepšie ked bude ten jailbreak. Veľa Ľudí v mojom okolí čo vlastnia ipadi,iphoni,ipodi si ich kupili koli tomu že nemusia platiť aplikácie a takých ľudi po svete je strašne veľa čiže si myslím že by zdaleka nebolo tolko predaných kusov keby nebol ten jaibreak tým pádom maju večší zárobok a neverim tomu že každý z vas zaplatil za tie aplikacie dohromady aspon 500 e tak toto bol moj názor

    #300116
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Nie kazdy ma psychozu vlastnit aplikacie za 500 eur a nezaplatit za ne. Osobne si ani neviem predstavit naco by niekomu bolo tolko aplikacii v takej hodnote.
    Mas velmi pomyleny nazor ak si myslis ze vyrobky od apple sa kupuju len preto lebo sa daju lahsie kradnut aplikacie. Jailbreak je coraz tazsi pretoze exploitov uz vela neostalo a bude to uz len horsie a horsie.
    A uz vobec ma nenapada naco tebe ako studentovi su potrebne appky za 500 eur???

    #300118
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    To som dal len príklad že 500 eur. To mi je jasné že vždy sa ten JB robý tachšie a tachšie a prepač zle som to vysvetlil nemyslel som že len preto sa kupuju vyrobky od applu koly JB hlavne ide o produkt samotný ten JB je vedlajší

    #300120
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Urob si zoznam aplikacii ktore naozaj potrebujes a tie si legalne zakup.Verim ze ich hodnota nepresiahne 20 eur(pokial k nim nepatri aj navigacny SW). Ostatne zbytocne voloviny proste vyhod.
    Vyhody su jasne – ziaden problem so synchronizaciou, problemy so stabilitou, vybijanim baterie vinou JB atd…
    Navyse na tomto fore nie je warez tolerovany.

    #300121
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    @Ondrejisko
    zbytocne to tu rozmazavas… ide o to ze tu na fore je podla pravidiel aj tak zakazane diskutovat o wareze (co je vlastne aj tento konretny topic). Navyse tu je mnoho ludi (vratane mna) ktori si apliakcie radsej zakupia ako “ukradnu” a ak budes stale odpisovat ake je to “normalne” tak ti tu bude stale niekto odpisovat ze je to nemoralne a nenormalne (nekonecny kolotoc, takychto tem tu uz bolo 100).
    Na google mas miliardu navodov ako rozbehat kradnute appky na iOS. Tak nastartuj brwser a hladaj alebo skus ine forum. Tu odpoved pravdepodobne nedostanes.

    #300122
    hatto
    Účastník (Participant)

    “…JB robý tachšie a tachšie…”
    si student ci zia(ci)k? som teraz v rozpakoch :D

    btw kolko z tych stiahnutych aplikacii naozaj vyuzivas? ja mam skusenosti, ze ked som to na zaciatku robil ako ja tak som stiahol aplikacie a dvakrat zapol. ked som si to uvedomil tak som zistil, ze vobec nepotrebujem aplikacie stahovat zadarmo a teda ani JB, lebo tych ktore naozaj potrebujem je malo a som za ne ochotny zaplatit, lebo maju pre mna prinos. beriem ked si niekto da JB kvoli nejakej “ficurke” ktoru oficialne iphone/ipad nepodporuje napr multitasking pred tym ako bol oficialne…

    #300143
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    áno mate všetci pravdu ja hlavne JB mam koli sources tam je kopu dobrých aplikácii čo apple nepodporuje ako si hatto poznamenal napr. ten multitasking ospravedlnujem sa za tento topic si to radšej vygooglem :-)

    #300199
    hulaka
    Účastník (Participant)

    Offtopic, ale keď to po tebe čítam, nedalo mi. Keď ti niečo niekde “vipisuje” a “určíte” nebudeš mínať “penizae” a “na vyše” si ešte len študent, ktorý hľadá len “niejaku” radu a je ti jasné že jailbreak sa “robý tachšie a tachšie” tak by som ti radšej odporučil zobrať do rúk učebnicu slovenčiny a zopakovať si pravopis. Čo veta to perla :-( Vlastne, zopakuj si radšej aj interpunkciu, nech vieme, kde majú tvoje vety začiatok a koniec.

    #300245
    J4r0
    Účastník (Participant)

    Onrejisko:
    cisty JB staci nebude. Je treba urobit este nieco navyse :) viac ti neporadim.

    #300373
    Ondrejisko
    Účastník (Participant)

    J4r0
    už som nato prišiel aj sám stačilo nainštalovat instalous

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.