Sluchátka Bang & Olufsen Form 2

Domov Diskusné Fóra Ostatné Sluchátka Bang & Olufsen Form 2

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #78168
    pedle
    Účastník (Participant)

    Prosím o radu – chcem si kúpiť sluchátka Bang & Olufsen Form 2 ( http://www.bang-olufsen.com/form2 ). Oficiálna cena v SR je 119€. Máte s nimi niekto skúsenosti? Stoja za tie peniaze resp. aký je ich zvukový prednes? Ďakujem.

    #268148
    Roszbeck
    Účastník (Participant)

    Zdravim . Urcite by som do tych sluchatiek isiel u nas v robote sa montuju repraky do audi Q7 a ten zvuk je na nezaplatenie .

    #268160
    Julien
    Účastník (Participant)

    No co sa tyka autoveho sterea Bang & Olufsen su spicka, ale co sa tyka sluchatiek skusenost s nimi nemam urcite budu hrat skvelo ked su od nich ale ten tvar mi prijde taky nedotiahnuty ako zvuk tipujem perfektny ale tomu tvaru neverim ze to bude nejako perfektne tesnit co robi dost. Prijdu mi take volne a tie nasuniky take male.
    Mam sluchadla ktore jedny stali 200 € a hraju horsie ako sluchadla za 50 co mam pretoze neporovnatelne lepsie tesnia ale myslim ze pri takejto znacke to nebude problem oni to maju iste premakane.

    #268174
    M3siacik
    Účastník (Participant)

    mam tieto sluchadla ale momentalne som presiel na shure srh840.. co sa tyka zvuku, stredy a vysky padavaju uchvatne (hlavne vysky su krasne ciste) pri basoch je to taky priemer neoslnia ani nesklamu.. co sa tyka konstrukcie su plastove-treba davat pozor aby sa nezlomili, netesnia velmi-pocut zvuky z okolia aj okolie pocuje teba (pri vyssich hlasitostiach), ale na podani to nejak citelne neubera pokial nie si v hlucnom prostredi vtedy uz je to na skodu.. a po povedzme +- hodine pocuvania zacinaju tlacit na usiach.. kupoval som ich v blave ak je moznost treba ich skusit, kedze sa nehodia na kazdy zaner.. celkovo som s nimi bol spokojny a nelutoval som investiciu do nich (tie vysky su fakt skvele :D )

    #268200
    sorryus
    Účastník (Participant)

    pedle :

    ja Ti odporúčam :

    http://www.bowers-wilkins.com/Headphones/Headphones/P5

    mám ich už nejakú dobu a vyskúšal som kadečo ale nič lepšie som na ušiach nemal po všetkých stránkach.
    Žiadny plast, najjemnejšia koža, leštený kov, špičkový zvuk a navyše ovládanie a mikrofón na kábli, extra kábel v balení (bez ovládania a mikrofónu) a púzdro. Mám problém ich dávať dole z úší. Žiadna únava ani pri dlhodobom používaní. Cena je vysoká 299,- Euro ale primeraná tomu čo dostaneš.

    #268222
    M3siacik
    Účastník (Participant)

    299€ je dost za tie b&w.. moje shure, kt. teraz pouzivam vysli na 200€ a to su sluchadla pouzivane v studiach na mastering..

    #268225
    sorryus
    Účastník (Participant)

    M3siacik :

    ja nespochybňujem kvalitu tvojich slúchadiel. A to že sa používajú v štúdiách na mastering o niečom svedčí.

    #268226
    M3siacik
    Účastník (Participant)

    ja som chcel povedat len to ze 300€ je uz dost penazi a ci sa za tu sumu nedaju zohnat sluchadla ktore budu na vyssom leveli ako b&w.. ale to je len moj nazor.. dolezite je ze kazdy je spokojny

    #268227
    R
    Účastník (Participant)

    Slúchadlá môžu byť výborné ale nemalo by sa zabudnúť aj na kvalitný zdroj a celú prenosovú sústavu. A či 200 alebo 300 eur, to už treba skúsiť. Sú ale aj za cca 1000 eur:

    http://www.alza.sk/sennheiser-hd-800-d238183.htm

    #268237
    M3siacik
    Účastník (Participant)

    su aj za cca 2000€ (koza z etiopskej ovce, kable obalene kevlarom, titanove drivre, postriebrena cievka) :D http://www.ultrasone.com/index.php/en/products/edition-10.html
    zalezi od jednotlivca co komu sadne, preto treba skusat ak je moznost.. a nemat hudbu v pochybnej kvalite..

    #268344
    R
    Účastník (Participant)

    Tak ale v priemere oboje sú už dosť veľký luxus a ako bolo povedané, záleží komu čo sadne, teda nedá sa povedať ktoré sú lepšie. Sú ale špička.

    Možno niekomu pomôže pri výbere:

    http://www.headphone.com/

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.