Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › seká mi iphone 4
- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 8 months od
jigga1411.
-
AutorPríspevky
-
18. septembra 2011 o 12:50 #80417
skapenkat
Účastník (Participant)zdravím, mám taký problém, že mi seká pri niektorých hrách iphone 4 a chcem sa spýtat či je to normálne, alebo čo možem mat s iphone, nemám spravený jailbreak. Dakujem
18. septembra 2011 o 13:28 #281348Man
Účastník (Participant)Kolko mas volneho miesta na iP?
18. septembra 2011 o 13:35 #281352krankenwagen
Účastník (Participant)Mozes skusit Hard reset (Home button a Sleep/wake button drz naraz pocas 10 sekund). Neprides o ziadne udaje.
18. septembra 2011 o 13:38 #281353eFkoOo
Účastník (Participant)oboje co pisu aj Man aj sanitka, su mozne priciny….pripadne sa pozri (trivialna vec) ci nemas v multitasku vela veci pootvaranych (dva krat stlac Home->podrz prst na jednej app->povypinaj vsetko co ti tam bezi)…ak nic nepomohlo, skus si zalohovat iphone v itunes, spravit restore a nastavit ho zo zalohy
18. septembra 2011 o 14:01 #281358skapenkat
Účastník (Participant)Man- 10gb
krankenwagen- skúsil som, stále seká
eFkoOo- v tom multitasku nie je nič zapnuté, a prácu s itunes až tak neovládam, dam to asi radšej niekam spravit.
Dakujem za rady18. septembra 2011 o 14:10 #281361petokiso
Účastník (Participant)nič si z toho nerob, Apple bude vždy znevýhodňovať staré modely aby si kúpil nový čo neseká ;-)
18. septembra 2011 o 14:12 #281363skapenkat
Účastník (Participant)heh:D, aj plánujem, v decembri mi končí viazanosť s orange, tak dúfam že bude v ponuke 5ka.
18. septembra 2011 o 14:12 #281364eFkoOo
Účastník (Participant)ono praca v itunes vobec ale vobec nie je zlozita, ide len o to ze pripojis iphone k tomu pocitacu, kde ho mas synchronizovany on sa ti zobrazi v pravom „menu“ tam na neho kliknes pravy tlacidlom, das „Transfer Purchases from iPhone“ a ked to skonci das aj „Back up“ nasledne na ten iphone kliknes a das „Restore“ pockas kym sa ti stiahni firmware (mozes si to odsledovat v pravo „menu“ v zalozke Downloads) a naslaedne sa zrestoruje iPhone, ked tento proces prebehne, budes mat uplne cisty a zresetovany telefon, pri prihlaseni ku compu sa aktivuje a spyta sa, ci ho syncnut ako novy iphone alebo zo zalohy, vyberies zoz alohy a podla datumu tu najnovsiu, das sync a hotovo….malo by pomoct
18. septembra 2011 o 14:14 #281366skapenkat
Účastník (Participant)ok diky za návod, vyskúšam
18. septembra 2011 o 21:39 #281423skapenkat
Účastník (Participant)vyskúšal som to urobiť ale nezálohoval som si nič nevadi, všetko sa vymazalo, a ked som tam zase dal hry nejake tak niektore sekaju, mal som už aj predtým iphone ale takýto problém som nemal, neviem si vysvetlit prečo…
18. septembra 2011 o 22:21 #281430eFkoOo
Účastník (Participant)robi to pri nejakych konkretnych hrach?ak ano, pri akych?
18. septembra 2011 o 23:17 #281434MoRFi
Účastník (Participant)skapenkat: mne to robi tiez, ja sice mam jailbreak, ale taketo veci som si vsimol aj ked som mal 3G, 3GS, a teraz obcas aj 4. tak ako napisal petokiso. proste v pravy cas to uz nejde tak ako by malo, a ty dostanes chut na nieco nove :)
btw. ja postrehujem zasekavanie napr pri scrollovani facebooku, ale to som mal asi na kazdom iphone v ktorom bol SW 4.3 a viac.
18. septembra 2011 o 23:22 #281435eFkoOo
Účastník (Participant)MoRFi: k tomu facebooku-nebude to naaaahodou tym ze facebook v realnom case taha najnovsie spravy z netu? ;)
18. septembra 2011 o 23:27 #281436MoRFi
Účastník (Participant)eFkoOo: snad nezeriem seno, to som uviedol ako priklad, robi to aj safari… ale robi to aj ked scrollujem iba nacitane data… ja uz podozrievam svoj backup, ktory je uz asi z 5teho iphonu :)
18. septembra 2011 o 23:29 #281437MoRFi
Účastník (Participant)eFkoOo: popripade mi nevies poradit, ako si zachovam SMS a fotky, bez toho aby som robil backup? kontakty mi zalohuje do MS Office, fotky synchronizovat cez itunes do telefonu nechcem, lebo potom ich odtial nie je mozne mazat :/
18. septembra 2011 o 23:48 #281439poper
Účastník (Participant)cez iphone ich otvoris a das ulozit. napr dropbox
pracne18. septembra 2011 o 23:48 #281440eFkoOo
Účastník (Participant)fuh, tak toto som naozaj este neriesil…fotky, hmmm…co tak dropbox?chapes, nahadzes si ich z uFonu do compu, tam ich hodis len do Dropbox folderu, nasledne spravis restore, prva app co nainstalujes bude Dropbox client a z neho si stiahnes svoje fotky nazad, nakolko ej to riesene ako „stiahnute z netu“ tak sa budu dat mazat, pozor, neodporucam ak sa jedna o radovo niekolko stovak fotiek….smsky netusim
EDIT///kurnik, zas ma Poper predbehol
19. septembra 2011 o 1:25 #281442miroslavmilan
Účastník (Participant)@skapenkat – aky stary je ten telefon? Kedze ti konci viazanost, tipujem necele 2 roky. Z mojej skusenosti je sekanie vzdy sposobene tym, ze zacne odchadzat baterka, a uz nevie dodavat potrebne (stabilne) napatie pre CPU/GPU co sa prejavi zo zaciatku v narocnejsich hrach, neskor uz vsade, aj v systeme ak bezi viac apps. Podla toho ako ho pouzivas a ako casto nabijas, moze sa to zacat prejavovat uz po roku, po dvoch uz je to takmer iste…
Beznym priznakom tohto stavu je, ze pri plne nabitej baterii (resp. niekde okolo 70-80%) je vykon citelne lepsi ako pri takmer vybitej, teda pod 20-30%. Ak je to tak, pravdepodobne by ti pomohlo vymenit baterku. Ak ti nepomohol restore a nemas na tom ani JB, pravdupovediac iny dovod si ani neviem predstavit. U nizsich modelov sposoboval mierne spomalenie aj prechod na novy iOS major release (3.0, 4.0), ale to nebude tvoj pripad, kedze mas iP 4 a ten bol pre iOS 4 postaveny.
19. septembra 2011 o 8:19 #281448skapenkat
Účastník (Participant)eFkoOo- robý to pri army of darkness v pokročilejších leveloch
miroslavmilan- hej je už asi dost starý, ale robý to aj ked je na nabýjačke a aj ked je nabytý19. septembra 2011 o 8:24 #281449skapenkat
Účastník (Participant)miroslavmilan- ja som si ho nebral z orange, a nie je dokonca ani zo svk, používam v nom gevey, nemože to byt sposobené tým?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.