Redsn0w vydáva update na jailbreak iOS 4.2.1!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Redsn0w vydáva update na jailbreak iOS 4.2.1!

• Toto téma obsahuje 66 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years od oldo.
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 67 )
  • Autor
    Duke
    Účastník (Participant)

čítajte:

http://www.iphonedownloadblog.com/2010/11/21/redsn0w-gets-an-update-to-jailbreak-ios-4-2-1-gm/

nie som si istý, ale malo by to riešiť problémy s updatom na baseband 5.14.02, idem to vyskúšať.

termix
    Účastník (Participant)

To je len JB, s basebandom nema nic spolocne.

Duke
    Účastník (Participant)

áno, už som zistil, ešte treba čakať na na unlock pre baseband, správne tomu rozumiem?
    a nedá sa nejako pripojiť takýto iPhone k iTunes a aspoň niečo tam dostať? lebo nejde mobilná časť ani wi-fi, ani iTunes sa s ním nevedia spojiť.
    dopredu vďaka za radu

termix
    Účastník (Participant)

No wifi aj spojenie s itunes by ti ist malo, jedine ti nefunguje siet, nic viacej.

A spravne tomu chapes, treba pockat na oficialne vydanie 4.2 (4.2.1) a s nim aj unlocku pre predosle basebandy.

Duke
    Účastník (Participant)

Nejde mi to, vraj je celý ten wireless modul zablokovaný, ako tomu rozumiem.
    Takže počkám na to vydanie a potom uvidím.
    Zatiaľ vďaka.

oldo
    Účastník (Participant)

termix a kedy ma vyjst ten 4.2 ? uz cakam tyyyyzdeeen :((( cem unloock :(((

termix
    Účastník (Participant)

No su take chyry ze 24.11, tak treba dufat :)

kamilko14
    Účastník (Participant)
    brco
    Účastník (Participant)

Na apple.com je uz info, ze je iOS 4.2 k dispozicii. Asi najviac potesi bezpltane Find My iPhone z MobileMe. O ostatnom uz bola rec a cakalo sa to.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Find My iPhone, iPad, or iPod touch — the MobileMe feature that helps you locate your missing device and protect its data — is now free on any iPhone 4, iPad, or fourth-generation iPod touch running iOS 4.2.

hajzle !! :(

termix
    Účastník (Participant)

No konecne :)

poper
    Účastník (Participant)

sleepwalker: presne tak!

Duke
    Účastník (Participant)

a kedy a čím vlastne potom odomknem ten baseband 5.14.02?

termix
    Účastník (Participant)

Novym ultrasnow-ov, ktory ma vist niekedy tento tyzden. Ale unlock bude mozny len pre 3G a 3GS.

mjaus
    Účastník (Participant)

Ahojte. Som uplny lama ale mal som moj iPhone3GS ako aj manzelkin iPhone3G s Jilbrejkom. Po vcerajsej (nechcenej) aktualizacii iOS cez iTunes uz nie je jilbrejk ani na jednom a navyse manzelke zmizla Tomtom navigacia.

Prosim len o radu ci je mozne jailbrjknut iPhone 3GS (verzia 4.2.1(8C148a), firmware 05.15.04) priamo alebo je nutne urobit downgrade.

Vdaka moc.

termix
    Účastník (Participant)

Je to mozne cez RedSn0W, akurat bude tethered a nie untethered. Teda zalezi to od verzie bootromu, ale pravdepodobne mas novsiu verziu bootromu, nakolko vacsina u nas predavanych iPhonov 3GS ju ma.

Vsak si to over a uvidis :)

mjaus
    Účastník (Participant)

Termix. Vdaka Ti za Tvoju ochotu. Este Ta vsak trocha potrapim – lebo som uplny debil z toho :o) Prepac a trpezlivost so mnou….
    1. ako zistim verziu bootromu?
    2. od ktorej verzie bootromu pouzit tet a lebo untet?
    3. bude stacit priamo len RedSn0W?

Nerad by som si doasahal svoj foun. Pokusy robim na manzelkinom 3G a vcera som to preinstalovaval min. 20 krat a furt to nie je…

Ak by si mal viac casu marian.baranek@azet.sk strucny popis ako zistim cim a akou verziou to vlastne Jailbrejknut.

Velka vdaka a obdiv Vam skusenym…

termix
    Účastník (Participant)

1, pekny navod je tu

How to Check iPhone 3GS New Bootrom / Old Bootrom (iBoot) Version

snad neprekaza anglictina
    2, otazka nie je kedy ktore pouzit, ale kedy ktore budes mat :) Pri starsom bootrome nemusis pri kazdom reboote pripajat iphone k notebooku a spustat redsn0w (untethered JB). Ak mas novsi bootrom, tak tuto proceduru budes musiet robit (tethered JB). Ale myslim ze len ak chces pouzivat cydiu po restarte, ale to si nie som isty, nemam s tym skusenosti.
    3, ano, staci len redsn0w. No este potrebujes stiahnut ipsw subor, ktory najdes tu:
    http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9895.20101122.Cdew2/iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw
    Je to ipsw FW 4.2.1 pre iPhone 3GS.
    Pri JB cez redsn0w musis vybrat tento ipsw subor.

Pekny navod je tu:

How to Update iPhone 3GS / 3G Baseband to 06.15.00 with Redsn0w 0.9.6b5 for iOS 4.2.1 Unlock

Potom uz len cakat kym to cele neprebehne. Po spusteni treba pridat repozitar ultrasn0w do cydie a nainstalovat ho. Restartnes a unlock je hotovy :)

mjaus
    Účastník (Participant)

Termix vrela vdaka…

Jailbrake sa podaril hned na prvy krat. Potom som este riesil problem s chybovym hlasenim 0xE8008001 pri instalacii navigacie. Cyndia a Google pomohli a vyriesil som aj to no a na zaver som musel iPhone este odblokovat.

Teraz je uz vsetko v poriadku… Vdaka za rady a trpezlivost…

Sagittarius
    Účastník (Participant)

Ludia akosi som v koncoch.

Pokusam sa urobit jailbreak na iPhone 3G iOS 4.2.1 pomocou redsn0w 0.9.6b5.

Chcem mat iba odomknuty multitask, a percenta baterie, avsak po jailbreaku mi iPhone nezapne.

Po nahrati jb dat, ho restartne a po par sekundach jablcko akosi vysedne, nie moc ale je to vidiet, a tam to skonci.

Som si isty, ze to robim dobre, nieje to moj prvy pokus o jb.

Da sa to vyriesit?

//edit

nieco ma napadlo, co som robil zle, tak sa ozvem :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 67 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.