Problem s Apple Mighty Mouse Wireless

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Problem s Apple Mighty Mouse Wireless

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54399
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Neviete mi poradit sem tam stalo sa to za mesiac asi 3 x mi zrazu prestala ist Myska ako sipka sa pohybuje ale nic sa neda stlacit ? …. myslite ze chyba v myske alebo v notebooku mbp

    ked vytiahnem baterku a dam ju naspet tak vsetko ide ok

    #106821
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Kedze je to wireless, predpokladal by som, ze tieto problemy moze sposobovat prave spojenie cez wifi. Bohuzial to nie je 100% pripojenie, tak ako moze spadnut spojenie cez wifi kartu s AP-ckom, tak isto moze vypadnut spojenie wifi s wireles myskou. Preto ja uprednostnujem zariadenia ako je klavesnica a mys s pripojenim na USB, je to predsa len o nieco spolahlivejsie, ale nevylucujem, ze moze byt spatna samotna mys. Pokial je to casto, zobral by som to reklamovat s tym, ze dany problem by som simuloval u predajcu.

    #106832
    Macker2
    Účastník (Participant)

    No dik len ta mys sa pripaja cez Bluetooth a ja by som to aj reklamoval vsak myska za 2800 korun len ako ukazem predajcovi ze to blbne ked to nieje niak moc casto mozem stravit u predajcu cely den a nic sa nemusi stat )))))

    #106833
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    No to je prave ta najhorsia situacia, ked sa to neda len tak jednoducho nasimulovat. Pripadne, ak je to solidny obchodnik a povies mu, ze mas taky a taky problem, mal by to povazovat ako vec, ktora je hodna reklamacie, pripadne, ze by si mu tu mysku nechal na nejaku dobu 1-5 dni, kde by ju skusil otestovat (otazne bude, ci ju fakt bude testovat :)) ). Ja mam za posledny rok uz 3 kus Mighty Mouse USB-ckovu .. nakolko prve modely mali ten problem, ze sa scrolovacia gulicka zasrala spinou a prestala fungovat a ked som bol s tym u mojho predajcu, ani som mu to dlho nemusel vysvetlovat a hned mi podal novu mys .. a takto som tam bol 2x :) .. tato posledna, co mam, vyzera byt uz asi lepsie vychytana, lebo mi uz dlhsiu dobu neblbne. Takze, za pokus to stoji, ist tam a vysvetlit, co ti na tej myske blbne a ako sa to prejavuje.

    #106834
    Macker2
    Účastník (Participant)

    jasne dik v podstate ani ine mi nezostava … este raz to spravi a nesem to do apple

    #113562
    huMus
    Účastník (Participant)

    raz za mesiac sa to stane aj mne. podla mna je problem v bluetooth. ak sa ti to nestava velmi casto a neovplyvnuje ta to pri praci tak si z toho nic nerob. signal moze rusit aj mobil takze si ho nenechavaj pri myske.

    #113619
    Sevo
    Účastník (Participant)

    Mne sa to stava s klavesnicou,ked ho preberiem zo spanku..musim restartnut

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.