presmerovanie

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

ked telefonujem (ja alebo niekto mne), tak mi vyskoci ze „presmerovanie je aktivne“ ci cosi take, a musim to vzdy zrusit, aby som mohla vobec prijat hovor. doteraz mi to nerobila, nic som v nastaveniach nemenila a v telefon – presmerovanie to mam vypnute. any ideas?

monicqa
    Účastník (Participant)

nobody?

poper
    Účastník (Participant)

reset nastaveni (presmerovania)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Mne sa vcera stalo to iste niekolkokrat po sebe(T-Mobile).
    Pozrel som Nastavenia – Telefon – Presmerovanie, aktivoval/deaktivoval a od odvtedy je pokoj.

dzankou
    Účastník (Participant)

vzdy som to riesil v jailbreaku a bol to dovod nan..ale teraz tiez nejde mi to vypnut…
    :(

monicqa
    Účastník (Participant)

este doplnim, ze v aplikacii Telefon mam aj nefunkcnu odkazovku – je tam len ze „neda sa pripojit do odkazovej schranky“ – nie ze by mi na tom zalezalo, nikdy som to nepouzivala, len ze je to divne a ci to nejako nesuvisi..

icefire
    Účastník (Participant)

Pokial si nenastavis cislo na odkazovku, jasne, ze ti to vypisuje.

monicqa
    Účastník (Participant)

to mam nastavene. ale to je jedno, aj tak to nepouzivam.
    na to presmerovanie pomohlo co napisal eraserv6

icefire
    Účastník (Participant)

monicqa tak to je potom velmi cudne. Posielal ti operator konfiguracne nastavenia? Obnovila si nastavenia siete pri poslednom upgrade iOS?

Hurfo
    Účastník (Participant)

mne sa to tiez robi na 3G z t-mobile ale prijat hovor sa da ale je to sposobene aktivovanou odkazovou sluzbou u operatora. Pre deaktivaciu pozri na http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=120704

icefire
    Účastník (Participant)

No ja mam tiez T-Mobile a odkazova sluzba bola uplne prva vec, ktoru som si po zaviazani sa na pausal deaktivoval. Spolu s viacerimi dalsimi.

Da sa to inak aj cez web-rozhranie.

tomasno1
    Účastník (Participant)

Zacalo sa mi diat to iste po upgrade na 4.0.1, predtym na iOS4 GM bolo vsetko v poriadku. Resetoval som nastevenia, zrusil odkazovku, zapol a vypol presmerovanie, volal do TM (tam mi povedali, ze presmerovania nemam aktivne). Uz fakt neviem co mam vyskusat

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.