- Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Prasknute sklicko Iphone 4
Zdravim, mam prasknute predne sklicko na iphone 4. Je nejaka moznost vymenit len predne sklicko? Alebo je potrebne vsetko aj s displayom? Poradite nejaky dobry servis v BA? Dikes
K tomu, ci treba menit vsetko neviem, ale asi ano :-/
Ja si myslím, že stačí meniť len sklíčko ak nie je displej poškodený.
Ja si nemyslim nic :D Len som hodil link, ale chcel som sa vyjadrit k obom poziadavkam, tak som nieco napisal :D
Nooo zatial co som nasiel na nete, tak je potrebne vymenit vsetko…. je to vcelku na rit :o/
Ja robim pozarucny servis a urcite treba menit aj display. Apple chcel vyriesit problem s prachom, ktory sa dostaval medzi sklicko a display, a tak to zlepili natvrdo. Pozri video:
http://iphone.funfatal.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=62
Normalny servis sa ti neoplati. Ked ti iPhone spadol tak ti aj tak zrusia zaruku.
Ked ma niekto iPhone 4 z Orange-u, tak by som odporucil vyuzivat toto:
http://www.orange.sk/web/prevas/orangesvojim/poistenie_mobilov.html
Teda ak to robia aj na iPhony :)
treba menit aj display…je to spolu…som servisak…
meni sa vsetko, pytal som sa na to, cena cca 140 € aj s robotou :-/
iFiko – je to aj na iPhony a chvalabohu to mam zakupene. V tych zmluvach nie je ziaden podraz. Ak si rozbijem iPhone kladivom tam dostanem novy alebo peniaze na ruku.
sklo je zlepene s displejom,takze neni moc na vyber…
2 macblogger – dostanes prd a nie peniaze na ruku :-) To poistenie je len pre telefony do realnej ceny zariadenia 666€ a kazdy iPhone je drahsi… Ak to platis, platis to zbytocne, mne toto poistenie nedovolili vyuzit kvoli vysokej cene iPhonu…
Mne ho dovolili :)
zvlastne. Na tu stratu 100 eur kaslat…ak to nebude strata 700 eur pri pripadnej kradezi. Vybavoval mi to „spriateleny“ predajca :) ta zmluva hra v prospech zakaznika. Rozbijem telefon dostanem 666 eur – za to si kupim na bazosi dalsi neotvoreny iphone za 550 eur a 100 eur mi ostane len tak + mam uplne nove zariadenie.
kto opravi prasknute sklo na 3G za rozumnu cenu?
pls. kontakt na kyklop@kyklop.biz
thx
@macblogger: Lutujem, ze som ruzovy a nie oranzovy :D
Opravit asi tazko ale mozem ti to vymenit. Cena je 35 eur. ale neviem, ci je dostatocne rozumna.
iFiko: Planujem to uskutocnit ked vyjde v lete novy iPhone :) Rozbijem a o par mesiacov budem mat za tie peniaze „nechceny“ kus z niekoho pausalu :)
Ja chcem tiez poistenie iPhonu 4 :(( Shit ale uz ma zmazu lebo som off-topic :D
Tiez sa mi zapacilo to poistenie, mam pausal od Orange ale iPhone nemam od nich, daju sa poistit len telefony brane priamo z Orange? (pardon za OT)
Len pausalove. Ale mozno sa najde poistovna ktora ponuka tento servis.