porovnanie WIN vs OS X, resp. Apple vs. WIN PC diel 2.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware porovnanie WIN vs OS X, resp. Apple vs. WIN PC diel 2.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 21 až 35 (z celkového počtu 35 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Pre autora clanku:

Mozes nam prosimta vysvetlit tvoju pohnutku,preco si toto vsetko pisal a minal cas nato??Na tu pohnutku sa pytam preto,lebo hned na zaciatku,tusim v 1vom diely si pisal ze sa budes snazit pisat uplne objaktivne,aby si to vystihol..Potom po vystaveniu sa kritiky si pisal uz v 2hom diely tam kde je poprve,podruhe atd ze to je cisto tvoj subjektivny vyplod a to si spomenul minimalne 2 krat..Tak aka to je pohnutka ked vies ze budes pisat subjektivnu kritiku pre teba nevyuzitelneho macu a OSX??

btw takisto je zavadzanie co si pisal,ako je pre 13 rokov pracujuceho cloveka pod oknami nemozne zvyknut si a ja neviem co..Moj pripad ti to moze vyvratit..Pracoval smo na PC pod oknami od svojich asi 10tich,co je dobrych 10 rokov..Pred asi styrmi mesiacmi som presiel na mac a po dvoch tyzdnoch pouzivania som sa uplne aklimatizoval a nikdy v zivote by som nesiel spat!!Vsetko co potrebujem najdem pod OSX mutacii a este peknejsie ako pod oknami..

Tolko moj nazor!

vlasko
    Účastník (Participant)

Rada kamosa : kup si radsej za tie prachy scooter alebo celoodpruzeny horsky aspon spravis nieco pre zdravie….aj clankov s podobnou tematikou ubudne…

karci
    Účastník (Participant)

suhlasim s Hasanom…

tiez som bol tych 8r. na wine a Mac mam necele 2 tyzdne. ALE na win by som sa uz nevratil a tiez mi dlho netrvalo zvykat si na os x aj ked je to este v zaciatkoch, mne sa na vsetko lepsie dobre zvyka :)

Kompi
    Účastník (Participant)

K tomu poviem len jednu vec, MAC mam nejaky ten piatok a dnes som zrovna sestre instaloval XPcka so vsetkym ostatnym softom, uz som aj zabudol aky je windows vypatlany.

A ked si tu pride niekto zanadavat na forum z dlhej chvile, aky je windows skvely, tak takemu pukovi ten windows aj prajem.

vlasko
    Účastník (Participant)

no to Ta clovece obdivujem,taky lahky prechod,ja som chcel mojho Maca vyhodit cez okno asi tak po tyzdny….

Hector55
    Účastník (Participant)

keci keci keci…. a este raz keci.
    btw, tiez som asi trojmesacny switcher a nechcem ist uz nikdy spat… no ucim sa programovanie, a zatial som nenasiel ziaden nastroj pre Delphi, Borland robi iba pre okna… :( toto ma dost stve, lebo jedine kvoli tomuto budem potrebovat Parallers… aha, a este aj kvoli kvalitnemu AJ<->SK slovniku.
    alebo poznate niekto obdobne kvalitny slovnik pre Mac OS X ako je Lingea Lexicon?

karci
    Účastník (Participant)

vlasko: ja nemam take chute. Je pravda ze niektore veci su ine a aj mne trva kym si zvyknem a ze krizik nieje v pravo ale vlavo :) btw asi 3 mesiace pred prechodom na os x som si aj win predeformoval na vyzor mac os x (dock, lista hore, atd…) takze mozno to bude aj tym.

vlasko
    Účastník (Participant)

to Karci : poznam podobne tiez som si stiahol dock apod..ale ja som mal smolu presiel som z CZ win na tigra v anlictine skoro ma drblo kym som si zvykol….ale teraz Mac je moje male :-) kazdy den ho uspavam a sledujem jeho teplotu…a tak to sa mi u PC nestavalo,darmo Mac je Mac

vlasko
    Účastník (Participant)

Hector 55 pozerat sa cez okna je fajn lenze to co vydis je na figu …skus odtrhnut pohlad od tej iluzie a skus googlit! snat najdes to co potrebujes…

jurosik
    Účastník (Participant)

Hector55, kde studujes? lebo sme v podobnej situacii, tiez mam xp + vmware kvoli skole -> delphi a c

Shasha
    Účastník (Participant)

ja som sa tiez dost dlhu dobu snazila rozbehat delphi, no nakoniec som to vzdala a nainstalovala ho do PC…len tak btw, lingea lexicon existuje aj pre mac:)

Hector55
    Účastník (Participant)

vlasko, ked ma uz „buzerujes“ ty, tak si aj ja dovolim teba. vies, na prispevkoch existuje take tlacitko ze uprav – ked ho uspesne pouzijes, nebudes nuteny pisat x prispevkov pod seba a zahlcovat diskusiu.
    uf, ako som si teraz pohladil ego.

robo22
    Účastník (Participant)

Dakujem za prispevky, ktore boli k veci, hoci vela ich nebolo. Mate pravdu, objektivny ten clanok asi nebol. A k tomu WIN office – pouzivam ho denne a som s nim spokojny, preto asi ta chvala. Rozhodne som mu vsak nechcel robit ziadnu propagandu, neviem preco by som to mal robit.

Len mi je luto, ze z Vasich prispevkov som sa dozvedel iba kritiku na clanok, nie vsak Vase nazory na vec samotnu. A kedze by som nadalej nerad zahlcoval forum, je to moj prvy a posledny clanok, slubujem :-)

titinius
    Účastník (Participant)

tu mate objektivny clanok (po anglicky)
    http://www.macvswindows.com/index.php?title=MacvsWindows_Comparisons
    je to DOOOST obsiahle :)
    precitajte a dajte vediet co si myslite

mayoxy
    Účastník (Participant)

robo22:
    zaseba musim povedat ze tiez mam nazor ze som dlho uzival win atd. atd. a ze po tyzdni som sa zamiloval do mac a uz som nikdy nechcel sa vratit k win atd atd. to je pribeh asi kazdeho cloveka tuna.
    Chcem len poevdat, ze ty, ako clovek ktory sa bez par programov nezaobide vo svojej praci da prednost winu, no niekde v kutiku srdca si aj tak myslis ze win je blbost a tesis sa (ako si uz povedal) na svoj mac :) Podla mna ma mac tolko vyhod, ze ani ta najvacsia vyhoda windowsu „nepremoze“ maca. Darmo …ale je to asi tak.
    Myslim ze ten office (aj dalsie dva programy slovenske ktore vyuzivas) sa daju velmi pekne otvorit na vmware fusion, dokupis si ramku a problem mas vyrieseny.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 21 až 35 (z celkového počtu 35 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.