- Toto téma obsahuje 128 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz
Bakosmi
Capsula ?
No uvidíme kedy ich dostaneme. Ale ako sem ľudia písali tak iMac upravený došiel iba jednomu a ten si ho objednával ešte minulí rok v decembri. To je dosť ubohé ale je to na pi*u že nedá sa stým nič robiť. Ale aj čo by som robyl. :)
Bakosmi alebo niekto :)
Mám jeden problém že dúfam že na iMacu je plnohodnotný flash
Snáď to neni ako u iPhone alebo iPade
:)
Flash je mrtvy kasli nan :-) flash bol mrtvy uz ked vznikol :-)
Na macu ti neviem povedat lebo od 20066 som mac nemal
Ale trebárs na Facebook si chcem zahrať tetris alebo farmville a nebudem môcť :) DPČ
Prepac „Doja“. Nechcem Ta v ziadnom pripade urazit, ale Tvoje prispevky su katastrofalne! Gramaticke chyby dokazem prekusnut, ale neznalost OSX ? Kup si prosim nejake lepsie PC (kde budes mat hry, flash a vsetko to, co mas rad) Mam pocit, ako keby som cital adolescenta v pokrocilom stadiu frustracie :-) Naco Ti je iMac ? Mas rad moderny dizajn ?
Nie že si má urazil ale si ma nasral
Mal som progaming pc a má to omrzelo chcem skúsiť nejaký iný softvér Windows pre mna je okukaný
A áno toto bude môj prvý Mac a preto sa pýtam čo a ako. Ja vlastním iba iPad a iPhone
A iMac mi je na toto:
Nemám rad káble, áno mám rad moderný dizajn, budem mať väčšiu obrazovku predtým som mal iba 24″
A ty si voľaký filozof alebo robíš psychológa či psychiatrie ?
:)
Nebite sa, dam Vam noze… :-)
Ale čo sem teda píše ja som nemal ešte Mac aj preto som založil tuto tému a on začne do mňa jebať