Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 129 )
  • Autor
    luski
    Účastník (Participant)

Volali mi prave z predajne, ze moj iMac 27 BTO dnes dorazil. Po praci si idem pren a vyskusam ako to bude fachcit.

Doja
    Účastník (Participant)

Luski
    A koľko si ty čakal na svoj iMac ?
    A daj mimsem pls aké máš prvý dojem :)

bakosmi
    Účastník (Participant)

Luski congratz, kedy si objednaval?

luski
    Účastník (Participant)

Ahojte,

tak iMac som vybalil, mam nafotene pre istotu :-), zapol a vsetko krasne nabehlo. 3,2 i5, 16GB (2×8), 1TB Fusion + 680MX 2GB. Jedina vec co bola ina oproti objednavke (teda nejak som to nespecifikoval) bolo to, ze bola pribalena slovenska drotova klavesnica. Ale v podstate mi to vyhovuje kvoli num blocku. Tesiiim saaaa. Idem urobit nejake testy.

Doja
    Účastník (Participant)

A kedy si objednaval iMac som čítal teraz na Macblog.sk že už majú dostatočne skladbe zásoby neviete kedy ja ho môžem čakať keď som ho objednal pred cca 3 týždňami ?

bakosmi
    Účastník (Participant)

hehe, no vidis, ja som vyslovene chcel drotovu, tak dufam ze bude :-)) pride mi sikovnejsia koli usb portu zpredu (predlzovak zavadzia na stole a zohybat sa za mac koli kazdemu usb klucu je onicom)…

luski
    Účastník (Participant)

objednaval som 9.1

Doja
    Účastník (Participant)

Ja chcem bezdrôtovú síce som neni naučený na notebook klávesnicu ale je pekná taká malá šikovnučká :))))
    Musím napísať do Traco akú mi dodajú klávesnicu keď by mi dodali tiež drôtovú v obchode mi to vymenia ?

bakosmi
    Účastník (Participant)

v tracu su zo skusenosti velmi ustretovi, skus… drotova stoji 49 eur myslim a bezdrot 69 (ak sa dobre pamatam)

Doja
    Účastník (Participant)

Som im písal tak dúfam že objednali mi bezdrôtovú a Slovenskú.
    Luski
    Tak ty si čakal cca 2 mesiace, mhhh tak ja si teda ešte počkám. Doprdele :DDD

bakosmi
    Účastník (Participant)

ja som objednaval 11 dni po nom a tiez by mi mal teraz prist… zda sa ze sa to skracuje…

Doja
    Účastník (Participant)

To dúfam lebo už sa píše hoci kde že sú na sklade tak ja budem čakať do 5 týždňov možno. :/

bakosmi
    Účastník (Participant)

Luski, no ako si spokojny? vsetko v poriadku? ziadny image retention alebo podobne?

Doja
    Účastník (Participant)

A co ty bakosmi ty si hovoril že ti príde tento týždeň či ako ešte ho nemáš ?
    A tiež by som chcel vedieť ako je na tom :D

bakosmi
    Účastník (Participant)

Ja zotrvavam v ocakavani :-)

Doja
    Účastník (Participant)

Ale ty aspoň vieš že ti dôjde ale čo ja
    Ja mám ešte polovicu pred sebou ja ho budem mat asi polovici apríla
    Výroba sa už rozbehla ale čakám stále tak isto ako keby neboli
    Smola :(

bakosmi
    Účastník (Participant)

nuz pokial nebude na slovensku oficialny apple store, bude sa cakat dlhsie… ja tiez nemam istotu ze pride :-)) ak ide lodou, tak dovidenia :-D

Doja
    Účastník (Participant)

No to ja nechcem aby išiel loďou. Dôjde mi taký mokrý alebo vlhký. Potom že sú fľaky za obrazovkami.
    To je moc ale keď pozerám v TracoComputeri tak v Piešťanoch mali asi pred 2 dnami 10 kusov základných modelov iMac 27 3,2 GHz a dnes majú 1 kus. Celkom sa im to míňa a zárobok majú dobrí a možno búdu mať aj prémie :D

bakosmi
    Účastník (Participant)

uz som to tu tusim raz daval:

toto je UPLNE PRESNE vysvetlenie celeho problemu s nedostupnostou: :D

http://www.misterbg.org/AppleProductCycle/

Doja
    Účastník (Participant)

Musím si to dať preložiť :) a potom ti poviem čo si o Tomáš myslím.
    A Luski jak dostal svoj iMac tak už sa tu ani neobjavil ani nepodpísal :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 129 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.