Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc: TracoComputers.sk iMac 27 late 2012 Intel i5 3,2GHz

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 129 )
  • Autor
    Doja
    Účastník (Participant)

:))))))) Tak to sa asi tak skoro nedočkáme. Som pisal do Tracocomputers kedy už to budem mať.
    A čakám na odpoved a som zvedavý čo mi odpíšu.
    Určite napíšu dodacia lehota je 8 týždňov :((((

bakosmi
    Účastník (Participant)

Podla mna ich netreba obtazovat, az po lehote :-)

Doja
    Účastník (Participant)

Tak určite ja nebudem čakať na iMac 8 týždňov. Maximálna moja čakacia lehota je 5 týždňov keď nie kúpim taký aký budú mat na sklade.

bakosmi
    Účastník (Participant)

bez fusionu? ja radsej pockam :-) / objednam inde, to ssd chcem

flynetman
    Účastník (Participant)

Priatelia… Situacia v TRAco a predpokladam ze aj u ostatnych SK reselleroch je taka, ze na 27 custom configuration sa caka neunosne dlho… Jeden zakaznik objednaval koncom novembra, zostava mu prisla minuly tyzden. Na slovensku su len reselleri (t.z., ze su uprednostneni zakaznici priamo u apple predajcov a v A store- AT, CZ, DE – u nas predajci ani netusia, kedy mozu ocakavat konkretnu konfiguraciu) Pokial nepotrebujete doklad na firmu a riesit DPH, odporucam nakup v rakusku – objednat vo Viedni, alebo Pandorfe

Doja
    Účastník (Participant)

Ja som už stoho šedivý a mi odpísali a povedali mi že keď budú mať nové info ohladom iMac 27 tak mi dajú vedieť. Ale mne sa čakať nechce serem na 8% zľavu ja ho chcem hneť a okamžite dpč :D
    V Pandorfe aká je čakacia doba a čo tam stojí. Dííík

tatko
    Účastník (Participant)

V Parndorfe čakačka 2-3 tyzdne, ceny tie iste ako u nas, do tyzdna ho mam mat.

Doja
    Účastník (Participant)

Pekne no musím o tom porozmislat a nedávajú zľavy pre nových zákazníkov ako na Slovensku ? :)

bakosmi
    Účastník (Participant)

v parndorfe je tiez len reseller nie?, drzim Ti palce aby to skutocne bolo 2-3 tyzdne, lebo jedna vec je co Ti oni povedia a druha kedy to naozaj bude. :-) daj vediet potom.

bakosmi
    Účastník (Participant)

v rakusku DPH riesit myslim netreba, kedze je tam moznost nakupu na Sk firmu rovno bez DPH. (mcshark.at) napriklad.

tatko
    Účastník (Participant)

Doja, skus si tam pisnut, mne zatial pohotovo odpovedali hned v ten den, nie ako v Traco, kde Ti ani po 3 tyzdnoch obchodny riaditel nie je schopny odpovedat na mail, a nie to este povedat, kedy dostanes tovar co si si pred 13timi tyzdnami objednal. parndorf@mcworld.at

Doja
    Účastník (Participant)

Ok dakujem idem tam napísať a som zvedavý čo mi odpíšu :)
    Už mám dosť toho čakania.
    Asi im to mám napísať po nemecky že :)

Doja
    Účastník (Participant)

No tak som im napísal a asi po 5-10 minutách mi odpísali:

Hallo,

Der iMac 27″ – 3,2GHz – 8GB – 1TB – GTX 680MX mit 2GB

€ 2.199,-

Wartezeit ca. 4 Wochen

Danke

Tak čakal by som 4 týždne a to premna je teda jedno kde to kúpim či v Pandorfe za 2200€ alebo v Traco za 2225€ – 8% zľava tak 2045€ tak si počkam a keď to do vtedy mať nebudem nič iné mi neostáva ako kúpiť len základný model. :D

PPaál
    Účastník (Participant)

Ja by som sa rád spýtal ako je to s tou daňou na firmu pri kúpe macu v rakúsku. Bolo by možné ho kúpiť o 20% lacnejšie takže bez dane a po privezení na slovensko bez potreby dodatočného zaplatenia dane. Takže v rýchlosti zhrnuté môžem kúpiť mac bez dane aby som ju nemusel ani dodatočne platiť. Pre istotu ešte raz že by to bolo na firmu čo je logické.

Doja
    Účastník (Participant)

No já mam tiež ešte otázku. M
    Mňa nebaví čakať ešte 8 týždňov aby som dostal svoj iMac 27 ale mal by som iba silnejšiu GPU GTX 680MX
    Oplatí sa čakať alebo zoberiem základný model
    Diiiik

PPaál
    Účastník (Participant)

A nemáte možnosť si ho jednoducho objednať s Česka. Jedinou podmienkou je že adresa dodania musí byť v českej republike. Mac máte doma do 2 týždňov ho máte doma. A objednáte ho z apple stránky. Píšu dodanie 1 až 2 týždne. A cenu top základného modelu + cenu grafiky tak to vychádza na 57 836 kč.

Doja
    Účastník (Participant)

Nemám nikoho v Česku tak nemám na koho napísať údaje. Nič iné mi neostáva ako len počkať a veriť že na Slovensku sa to rozbehne a keď nie beriem taký aký bude. Ešte počkáme 2-3 týždne a keď ho nedostanem budem mat asi základný model. Aspoň mi ostanú peniaze na iPhone 5 alebo 5s keď vyde

bakosmi
    Účastník (Participant)

Prisiel uz niekomu, pripadne od ineho resellera?

bakosmi
    Účastník (Participant)

prave som dostal info ze moj uz je na ceste z vyroby a tento tyzden by mal byt k dispozicii. :-) (9. tyzden)

Doja
    Účastník (Participant)

Neeee :) závidim ti a ja chcem už ale nechcem tolko čakať keď dôjde nápis mi sem aký máš prvý dojem z toho a tak nejaké info

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 129 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.