Pomoc pri restore ios 5.1.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc pri restore ios 5.1.1

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    pitkamaki
    Účastník

Ahojte, potreboval by som urobit restore iphone4 ios 5.1.1 s jailbreak, poradte mi prosim ako sa na to.

dakujem

Martin Knezović
    Účastník

Stiahni si iOS ktorý súhlasí s tvojim iPhone 4 t.j. iPhone_3,1_5.1.1_9B208 a verziu Si zistíš tu : http://m.cultofmac.com/cultofmac/#!/entry/the-iphone-5-has-separate-gsm-and-cdma-versions-so,50ec97d4d7fc7b5670dff73a

Stiahni si redsn0w a tam máš možnosť restore v extras. A tu je návod ako : http://www.idownloadblog.com/2012/09/28/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1-a4-devices/

Sk by si to nevedel a si z BA tak sa mi ozvi na mail s spravím ti to ja.

P4r4doX
    Účastník

Na 5.1.1 uz restore nespravis. Jedine, ak mas SHSH.

pitkamaki
    Účastník

Restore urobeny, dakujem pekne! Este by som potreboval spojazdnit aplikacie z installous, pretoze ten uz sa neda nainstalovat :-(

peto7532159
    Účastník

Installous skončil
    a nekradni aplikácie za necelé euro

pitkamaki
    Účastník

Ty chytrak „poctivy“, vetky 1€ aplikacie mam kupene! …

peto7532159
    Účastník

tak prečo potom chceš Installous?

Duchman
    Účastník

To Peto:

Dookola a dookola. Neda ti to pokoja ze ? Ja pouzivam jailbraek tiez, installous bola super vec na odskusanie apps, nie raz sa mi stalo ze som si zakupil app v hodnote 1 az 10e a bud bola cela zla, alebo som ju navyuzil. Tak som si zacal testovat apps cez installous, a ked som snou bol spokojny tak, som si ju zaukip, kedze updaty mi viac vyhovuju cez appstore.

to pitkamaki:
    Googluj, mas vela variant a nahrad za Installous :) a môzem povedat ze niekotre aj lepsie !

s pozdravom

inspektorko
    Účastník

To Duchman: Ja som urobil JB iba raz, ked som potreboval otestovat rozne navigacie / nakolko neexistovali ziadne trial alebo demo verzie/.
    Inak JB nema zmysel kvoli 1€ aplikaciam, ak nie si s appkou spokojny , staci dat “ report a problem“ a doposial mi vzdy vratili peniaze na kartu.
    JB by mal pre mna zmysel jedine kvoli SB settings ,ale to nejak prekusnem.
    Mozno Apple nieco take urobi v novych iOS.. Uvidime.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.