pomoc iTunes

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    micka123456789
    Účastník

Kupila som si iphone 4S a bohuzial neviem robit s iTunes, pripojila som si telefon k PC, prihlasila sa cez ID, presunula som hudbu do iTunes, stiahla som si nejake aplikacie, ale ked som odpojila iPhone od PC tak som nemala v iPhone ziadnu hudbu a tie aplikacie ktore som si stahovala su sice v iPhone, ale su bledsie a pod kazdou je napis: ,,caka sa…,, . Viete mi prosim vas niekto napisat presny postup ako normalne stiahnut aplikacie do iPhonu z PC? Ako stiahnut MP3? A ako dat fotky z PC do iPhonu a naopak?
    Dakujem velmi pekne

peto7532159
    Účastník

všetko si spravila dobre iba na konci keď si hudbu, aplikácie atď nahádžeš do iPhonu treba ešte vpravo dole kliknúť na synchronizovať, dáta sa do iPhonu prekopírujú až keď dáš synchronizovať

mynick
    Účastník

a hlavne pockat kedy sa ta synchronizacia dokonci :) potom ho pekne odpoj a budes tam mat vsetko…

bebi
    Účastník

prosiim vas kde sa mam obratit ak mi stiahli dnes rano 20 e za itunes a neviem ani zaco. dakujem

inspektorko
    Účastník

To bebi: iTunes-account-purchase history=tam zistis za co Ti stiahli 20€ a vedla mas Report problem, kliknes , vyplnis a na 99% mi vzdy vratili peniaze na kartu, trva to ale aj 4dni.

odklizec
    Účastník

itunes, pokud vim, vzdy posila email s vyucotvanim, ve kterem je presne napsano za co se platilo?

mynick
    Účastník

@odklizec, ano je to tak, vzdy pride „faktura“, ale stalo sa mi uz ze prisla za 3 dni

micka123456789
    Účastník

Ked si kliknem na knihovnu a potom hore na skladby tak sa mi ukaze zoznam pesniciek, ktore tam mam ale dole nieje ani v pravu ani v lavo vobec nic na co sa da kliknut. Viete mi prosim vas povedat cely postup? Dakujem velmi pekne za skoru odpoved

micka123456789
    Účastník

a tiez pri aplikaciach, ked si kliknem na aplikacie tak v pravo dole mam len dve moznosti: ,,overit aktualizace,, a ,,dalsi aplikace,, …. takze ani tam nemam moznost synchronizovat….

mynick
    Účastník

@micka123..9, mala by si pouvazovat nad Nokiou alebo tak.., moj osobny nazor.

Klikas na aplikacie, ale na nespravne!!! Musi si kliknut na svoj iPhone, a tam si otvorit aplikacie.. potom budes moct aj synchronizovat.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.